Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sandokanos
Ano, přesně za to. Překročím-li, byť nevědomky, osobní hranici druhého člověka, omluvím se mu a ponaučím se z toho, nejen ve vztahu k té jednotlivé osobě, ale pro život celkově.
@LaPaloma píše:
Ta holka je bohužel příliš nezkušená - ani neumí slušně odmítnout přízeň. Nenazývala bych Tě obšourníkem apod., podle mně jsi se tak trošinánku zamiloval a toužil po ní celkově. Nic víc, nic míň. Když jsi navíc zrovna sám.
Chybka je, že z nechuti Ti tykat šlo vycítit, že více být nemůže. To je taktická chyba.Jinak pro všechny dámy rozčilené tím, že jí napsal nebo řekl, že by jí chtěl hladit po vlasech, a něco více … apod., řekla bych, že to není nic sprostého a spousta z Vás to v životě neslyšela.
Podle mně patří k životu umět odmítnout zájemce slušnou formou, když se jí nepokusil znásilnit, proti vůli líbat, apod.
Zakladateli, příště už to na takhle mladé nezkoušej, Tvoje partnerka by měla být 30+. Je větší pravděpodobnost úspěchu. A možná bude dokonce nadšená.
To tykani je treba prehodnotit. Kdyz si videli jen v praci a vsem vyka, tak nemuze jenom jemu tykat, to by kolegove vetrili proc si tykaj a nezkusena mlada holka by asi nechtela nejaky drby na sebe hned. ![]()
@la_amanita píše:
@Sandokanos
Ano, přesně za to. Překročím-li, byť nevědomky, osobní hranici druhého člověka, omluvím se mu a ponaučím se z toho, nejen ve vztahu k té jednotlivé osobě, ale pro život celkově.
To je naprosta hloupost. Omluvit se ma ona, mela ho jen slusne odmitnout. Clvoek musi mit dustojnost a neomlouvat se za kazdou hovadinu, jen ji projevil zajem.
Kvuli tkaovym blbkam se pak kluci boji oslovovat vas zeny a vy si pak zase stezujete, ze vas neoslovi ten fesak vedle vas. ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
tak kdyby hned při nástupu bylo nabídnuto oboustranné tykání, myslíš, že by po roce řešila, jestli tykat a nebo vykat zakladateli? Prostě by mu nejspíš tykala od samého začátku tak jako všem ostatním. Že by byla v devatenácti při nástupu do první práce natolik sebevědomá, že by při nástupu odmítla celofiremní tykání, to by teda byla extratřídaAle já tím svým přípěvkem už spíš mluvila všeobecně, nikoliv o případu zakladatelovy firmy
Však psal, že tam vykala všem. Ale už nenapsal, jestli jí nabídli oboustranné tykání i ostatní nebo ne. On sám ano, ale i přesto mu chtěla vykat.
@Sandokanos
Právě protože má důstojnost, měl by respektovat důstojnost druhého člověka a omluvit se.
Zakladateli,
Ještě bych to možná zkusila uzavřít tak, že bys jí mohl napsat pravdu. To, že jsi prostě asi cítil něco víc a neodhadl to. Trošičku se jí omluv - kolik uznáš za vhodné.
Dopis bych ukončila tak, že se cítíš blbě, tak ji nebudeš kontaktovat. A opravdu ji nech být. Může se stát, že odpoví, - OK , vše je ok - je to jako dřív. Ale i kdyby byla positivní, drž se od ní dál. Zbytečně by ses blokoval ve svém věku vůči jiným příležitostem.
Ona zatím evidentně neumí zacházet s chlapy v různých situacích. Když mi bylo 20, tak se i 40 letí zdáli pár dní před smrtí a v životě bych si zrovna tak s nikým nezačla. Ale myslím, že je slušné říct normálním způsobem, že Sorry, nemám zájem než vyšilovat. Ale to nezměníš, je to prostě dané tím mládím a její nezralostí.
@la_amanita píše:
@Sandokanos
Právě protože má důstojnost, měl by respektovat důstojnost druhého člověka a omluvit se.
Proboha o cem mluvis?? Jaka dustojnost?
Proste neni zadny duvod k omluve, maximaolne rict neco jako „Chapu to a respektuju tvuj pohled“
Zakladateli zeptej se jí, jestli ji teda můžeš hladit někde jinde, když ne ve vlasech. ![]()
@Anonymní píše:
bylo mě divné, že se kolem ní žádní borci nemotají.Tak jsem se zeptal jednou takhle o svačině a ona odpověděla, že chodila jen s jedním ale bez intimností.
No, málem jsem ten rohlík spolkl a vytřeštil oči, až když byla zády ( vyhodit pytlík od svačiny do koše )![]()
Pak se nemůžeš divit, že vzala jako sprosťárnu největší, návrh na bližší kontakt. Z tohodle bych vyvodila, že to je nedajka, a ty nejsou pro vztah s mužem, který chce žít normálně, vůbec vhodné.
Ukonči to ve svojí hlavě, tu by to ani nebavilo. Na tu se nesahá.
@LaPaloma píše:
Pak se nemůžeš divit, že vzala jako sprosťárnu největší, návrh na bližší kontakt. Z tohodle bych vyvodila, že to je nedajka, a ty nejsou pro vztah s mužem, který chce žít normálně, vůbec vhodné.
Ukonči to ve svojí hlavě, tu by to ani nebavilo. Na tu se nesahá.
Asi tak no, na mlady holky se dobre kouka, ale casto to jsou zmateny telata. A radsi poradnou zenskou, ktery vi kam sahnout. ![]()
ale dámy, příště ji napíšu, nebo ne napíšu, ale čapnu za vlasy a pořádně ji vošoustám,,,
pohlazení po vlasech se opravdu nenosí a já jako 40 ti letej " dědek " jsem jí měl dát najevo patřičně, tedy análně,orálně,svisle, vodorovně, na piškvorky co je to být o 20 let starší, kdepak nějaký pohlazení po vlasech..
Děkuju …
@Sandokanos píše:
To je naprosta hloupost. Omluvit se ma ona, mela ho jen slusne odmitnout. Clvoek musi mit dustojnost a neomlouvat se za kazdou hovadinu, jen ji projevil zajem.
Kvuli tkaovym blbkam se pak kluci boji oslovovat vas zeny a vy si pak zase stezujete, ze vas neoslovi ten fesak vedle vas.
To víš..... Když jsi starej tak buď rád, že ti neřekne „Vrať se do hrobu“. Máš se podívat do zrcadla před tím, než nějakou oslovíš. A taky je fajn, když po jedné větě nezjistí, že jsi úplně tupej. To se pak těžko na něco navazuje. Však to jistě znáš.
@Sandokanos píše:
Proboha o cem mluvis?? Jaka dustojnost?Proste neni zadny duvod k omluve, maximaolne rict neco jako „Chapu to a respektuju tvuj pohled“
taky jako nevím, s jakou omluvou bych měl přijít …
sorry, královno, že jsem na tebe nešel pomaleji …
@Sandokanos tak ono pokud si chceš něco u ženský vyžehlit (a že zakladatel chce), tak omluva ještě nikdy nic nezkazila
A to i v případě, že se není za co omlouvat…
![]()