Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Proč na neschopence? Většinou se to dělá ambulantně, za 20 minut hotovo a jen se nesmíš pár dní koupat.
Dopředu se nestresuj. Musi to ven, aby se vedelo, co to je. Co se týče omezení, tak to závisí napr od velikosti (kolik stehů to bude), v jaké lokalitě (kvůli napr pnutí, pocení), a taky jaké máš zaměstnání (Fyzicky náročné? Nebudes moct do vody, sport…) Instrukce ti dají na kožním. Většina beznych zamestnani nebude problém.
@Anonymní píše:
Ahojky ve středu jsem byla na kožním a tam mi řekla že 2 znaménka musí pryč. Jedno je na prsu. Ven musí chirurgický co nejdřív podle ní a poslat na histologii že se jí to nelíbí. Docela jsem vystrašená aby nebyla rakovinotvorná. Měl jste někdo podobnou zkušenost? A jak to probíhalo? Budu moc normálně pracovat nebo to budu na neschopence. Jka jste pak fungovali?
Odstraňovali mi několik znamének. Na histologii se posílají automaticky. Vše probíhá ambulantně a je to otázka pár minut. Není nutné být na neschopence.
Zalezi kde presne a jak velke… Ja mam odstranene na prsu a nad pupikem a byla jsem doma 2 dny… Mela jsem asi 6stehu a na tom brise to bolelo pri kazdym pohybu…
Ptám se abych věděla co mě čeká. Nikdy sem na tom nebyla a na internetu se nikde nic takového nepíše. Když budou stehy abych nemusel být doma. Děkuji za odpovědi. Když to mám na prsu tak asi nějakou dobu nebudu moc podprsenku a uplé věci kvůli stehu že?
vím že to jsou blbé otázky ale ať jsem tak nějak v obraze
Ahojky ve středu jsem byla na kožním a tam mi řekla že 2 znaménka musí pryč. Jedno je na prsu. Ven musí chirurgický co nejdřív podle ní a poslat na histologii že se jí to nelíbí. Docela jsem vystrašená aby nebyla rakovinotvorná. Měl jste někdo podobnou zkušenost? A jak to probíhalo? Budu moc normálně pracovat nebo to budu na neschopence. Jka jste pak fungovali?