Podezření na lymfom - thymus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.13 23:11

Myslím neměla ve smyslu rozšířeného mediastina, jinak nález měla taky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 00:33

Holky, tak jsem si našla ve zprávách starších z června a prosince a porovnala s těma ted krevní obraz, tak v létě a prosinci měl trombocyty 402 v létě, v prosinci 220 a ted 209, neutrofilní segment měl v létě 48%. prosinec 44% a ted 11%, lymfocity v létě 41%, prosinci 31% a teď 72%, monocyty 6,84 v prosinci a ted 13,6. Asi tomu některá nerozumíte, co? Všeho má ted polovinu nebo jednou tolik. Já se začínám strašně bát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 00:58

Holky, studuju internet jak divá a u té krve píší při snížení trombocytů a neutrofilního segnentů že to může být i nádor, lymfom atd a u zvýšení lymfocitů a monocitů to samé. Já umřu než bude ráno 8 a budu moci zavolat doktorce. Já umřu holky jestli se tomu mýmu chlapečkovi něco stane.

• Citovat
  • Upravit
8935
9.1.13 07:48
@Anonymní píše:
Holky, tak jsem si našla ve zprávách starších z června a prosince a porovnala s těma ted krevní obraz, tak v létě a prosinci měl trombocyty 402 v létě, v prosinci 220 a ted 209, neutrofilní segment měl v létě 48%. prosinec 44% a ted 11%, lymfocity v létě 41%, prosinci 31% a teď 72%, monocyty 6,84 v prosinci a ted 13,6. Asi tomu některá nerozumíte, co? Všeho má ted polovinu nebo jednou tolik. Já se začínám strašně bát.

To měl manželův bratr také, takový posun v krevním obraze. Studovala jsem to, vyplašená, zjančená-protože podezření na lymfom bylo opradu hodně veliké. A vše dopadlo dobře. A kam tě doktorka odeslala na další vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 08:59

Lasičko zatím nikam. V pondělí nás pustili z nemocnice a do tří dnů mám kontaktovat naší dr, já to ještě ale neudělala. Mám nervy v kýblu a hrozně se bojím. A u bratra to tedy je OK? Já jsem fakt rozklepaná, je mi zle, celou noc jsem nespala. Bojím se zvednout telefon a zavolat jí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 09:26

Tak mmám volat okolo 11té. Naše obvodní by to zkontrolovala určitě, takže jsem volala do Brna a dr nám to tam doluví na onkohematologii.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 11:20

Tak jsem narazila na tuto diskusi, coby pediatr (nemocniční) Ti můžu říct, že obecně je to běžný nález u dětí, zejména při infektu, jak thymus, tak krevní obraz. Nicméně rozsah rozšíření mediastina přes net neposoudím, pokud jsou pochybnosti, tak ta hematologie v Brně je dobrý krok, pro klid duše.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.13 11:48

Anonymní děkuju za info. No, já už nevím, přijdu si jak blbec. Taky nechci syna se zápalem plic hnát 130 km do brna a zpět, když je po kapačkách atd. |Domluvím se s doktorkou no.

• Citovat
  • Upravit
8935
9.1.13 13:44
@Anonymní píše:
Lasičko zatím nikam. V pondělí nás pustili z nemocnice a do tří dnů mám kontaktovat naší dr, já to ještě ale neudělala. Mám nervy v kýblu a hrozně se bojím. A u bratra to tedy je OK? Já jsem fakt rozklepaná, je mi zle, celou noc jsem nespala. Bojím se zvednout telefon a zavolat jí.

Manželův bratr je OK, bylo mu dvacet, když se jim to nepozdávalo. Na Karlák na kontroly jezdí doposud-letos je to 10 let, radši ho hlíádají, i když se lymfom nikdy nepotvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 11:13

Holky tak RTG je prý ok a krev odpovídá zápalu plic :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
20557
10.1.13 13:34
@Anonymní píše:
Holky tak RTG je prý ok a krev odpovídá zápalu plic :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Super zpráva!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
10.1.13 19:17
@peggy.sl píše:
Super zpráva!!! :palec:

No to tedy jo. Byla jsem z toho uplně šílená. Spadl mi kámen ze srdce. Děkuju za podporu holky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 13:25

Hoj, znovu otevírám diskuzi na tohle téma. Už několik měsíců mam na levém straně krku zvetsenou nebolestivou uzlinu, v prosinci se přidaly horecky, svedeni pokožky, noční pocení a nechutenství. Paní obvodní mi udělala CRP, bylo v pořádku. Poslala me na infekční, kde me vezmou až za několik týdnů a Já mám strach, že se něco zanedba. Navíc me ta únava hodně překáží, mam problémy ráno vstát, cokoli řešit, jsem jen podrážděná :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 13:34

Jestli bys měla zvětšenou uzlinu na krku několik měs., tak to už bys tu dávno neměla být :,(. Lymfomy jsou většinou rychlerostoucí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.18 14:42
@Anonymní píše:
Jestli bys měla zvětšenou uzlinu na krku několik měs., tak to už bys tu dávno neměla být :,(. Lymfomy jsou většinou rychlerostoucí.

Dřív byla jen na pohmat, ted už jde vidět a docela to taha, když chci ukončit hlavu na stranu. Ale možná jen plasim

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA