Podivná bolest zubu

Anonymní
3.9.12 13:18

Podivná bolest zubu

Ahoj, mela bych dotaz, je-li tady nejaky zubni lekar ci sestricka? Zajimalo by me, co to muze byt, kdyz me zub (5 vlevo dole) zacal tyden po zaplombovani pry hlubokeho kazu hodne bolet - tak, ze jsem nemohla kousat na cele leve strane pusy? Preslo to za 1 den (zrovna o vikendu) a ted jen citim, jak je to dole mezi dasnemi a tvari v miste kolem toho zubu jakoby teple, vetsi, prejeti prstem citim jen lehce bolestive, jinak neboli. Puvodne jsem myslela, ze to bude nejaky zanet, ale ten by prece bolet neprestal, dokud by se ta plomba nesundala..Bohuzel moje dosavadni doktorka ma dovolenou, je navic 280 km vzdalena, v novem bydlisti jsem zatim zubare nesehnala, takze vaham nakolik je nutna rychla navsteva? Jsem navic limitovana 2mesicnim synem, ktereho mi nema kdo pohlidat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TereziaSK
3.9.12 22:33

Mohla by to byť aj zápala toho zuba, pupitída nervovocévného drénového zväzku, ktorá prešla z faze akútnej do chronickej a modže buchnút kedy sa jej zlibie, nutno bude treba urobit snimček aj tuto drén vybrať, kedže nieje dobré, ak je pak taký zub napokon otovrený, trebačo lepšie je ho zabablať provizornou plumbou. :-O

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.