Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemate nekdo zkusenosti s takovym ukazem? Na fotce to nei moc videt, ale je to takovy kolo a uvnitr to tmavsi, co vidite. Nikde nespadl, udelalo se mu to samo. Omlouvam se, ye pisu bey didakritiky, pisu totiz z mobilu.Diky
@Anonymní píše:
Ja vim, ale neni.
A nemá velkou srazlivost krve?? To stačí fakt málo a má modřinu…
@mamkyjáryk píše:
A nemá velkou srazlivost krve?? To stačí fakt málo a má modřinu…
No ja nevim. Nevis, jak se to pozna?
A nekouslo ho něco, nemyslím komár, ale muchnička (nevím přesně jak se to píše) nebo tak něco
já mívám modřiny, když mě něco pokouše, ale je to tím, že mi skoro vždy místo vpichu oteče ![]()
Vím jen že třeba když se škrábne tak se špatně zastavuje krev. A neměl třeba nedávno klište???
@subsomi píše:
A nekouslo ho něco, nemyslím komár, ale muchnička (nevím přesně jak se to píše) nebo tak něcojá mívám modřiny, když mě něco pokouše, ale je to tím, že mi skoro vždy místo vpichu oteče
Ne, nic tam nema, rika, ze citi tlak v ruce
@mamkyjáryk píše:
Vím jen že třeba když se škrábne tak se špatně zastavuje krev. A neměl třeba nedávno klište???
Ne, zni to neuveritelne, ale on nikdz nemel kliste
Muj syn mel taky takovy flekanec na brise a mel boreliozu a to tvrdil ze take kliste nemel. Zajdite si radej k dr.nam to prelecila atb. ![]()
Červený flek, který nezmodrá a jinak nemění barvu a nevypadá jako klasická modřina, to bych tipla na boreliozu. Manžel už to měl asi 3×.
Šla bych k doktorovi.
@Anonymní píše:
Ne, nic tam nema, rika, ze citi tlak v ruce
tlak v ruce? zánět žil?…ten může být klidně i po štípanci…
Já bych to tipla na tu boreliozu, raději zajděte k doktorce… ![]()