Podle čeho vybrat barvu dveří

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
12.7.18 17:25

@weyky Tak to se mam na co těšit, vchodové dveře budou z orechu :mrgreen: My ted v podnájmu mame bílé dveře,nebo spíš stare zažloutle a porad utiram obtisky synových špinavych rukou. Nabytek máme tmavší a prah bych na nem mohla utirat denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
12.7.18 17:35

@Oliverka28 To asi jo :mrgreen: i když já převážně řeším,že mi vchodovky otlapkávají psi,když chtějí domů :lol: to bahno na nich je šílenost.Ale i zevnitř je vidět od dětí ošmatlání,obtisklý rohlík atd. Jj,prach z parapetů(taky ořech) bych mohla též pořád otírat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.7.18 17:53
@Oliverka28 píše:
Ahoj holky, takové tema pro odlehlečení ;) Rekonstuujeme dum, mame vybrané interiérové dveře, ale tak nejak jsme se zasekli u barvy. Podle ceho vybrat barvu dveří, aby ladili k podlaze a nebo podle barvy oken, okna mame v barvě ořechu, podlahu jsme vybrali světlejší. A teď jsme se nejak zasekli u barvy dveří, nejdřív jsme chteli v barvě oken, vcera zase že se budeme spis řidit barvou podlahy a dneska mi to zase vrta hlavou. Podlaha bude vsude stejna, jen v kuchyni, v chodbě a v predsini bude tmavá dlažba. Co myslite? Okna jsou dost velká a zabírají většinu mistnosti, tak mam strach, aby se mezi sebou světlé dvere a tmavé okna netloukli. Moc vsem dekuji :kytka:

obligátní dřevo( ořech) už je dnes těžká nuda.Co je mít ve stejné barvě jako stěny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
12.7.18 17:58

Za mě by záleželo na tom, jak budete ladit celkový interiér domu, v jakém duchu, stylu.. A zase za mě - já se nebojím kontrastů ;) Opravovali jsme starý dům a máme 50GG50/320 (vzorník DULUX). Tmavá okna, tmavý nábytek. Dveře máme v této barvě: staré (renovované), i hodně staré (renovované), i nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný