Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@weyky Tak to se mam na co těšit, vchodové dveře budou z orechu
My ted v podnájmu mame bílé dveře,nebo spíš stare zažloutle a porad utiram obtisky synových špinavych rukou. Nabytek máme tmavší a prah bych na nem mohla utirat denně.
@Oliverka28 To asi jo
i když já převážně řeším,že mi vchodovky otlapkávají psi,když chtějí domů
to bahno na nich je šílenost.Ale i zevnitř je vidět od dětí ošmatlání,obtisklý rohlík atd. Jj,prach z parapetů(taky ořech) bych mohla též pořád otírat ![]()
@Oliverka28 píše:
Ahoj holky, takové tema pro odlehlečeníRekonstuujeme dum, mame vybrané interiérové dveře, ale tak nejak jsme se zasekli u barvy. Podle ceho vybrat barvu dveří, aby ladili k podlaze a nebo podle barvy oken, okna mame v barvě ořechu, podlahu jsme vybrali světlejší. A teď jsme se nejak zasekli u barvy dveří, nejdřív jsme chteli v barvě oken, vcera zase že se budeme spis řidit barvou podlahy a dneska mi to zase vrta hlavou. Podlaha bude vsude stejna, jen v kuchyni, v chodbě a v predsini bude tmavá dlažba. Co myslite? Okna jsou dost velká a zabírají většinu mistnosti, tak mam strach, aby se mezi sebou světlé dvere a tmavé okna netloukli. Moc vsem dekuji
obligátní dřevo( ořech) už je dnes těžká nuda.Co je mít ve stejné barvě jako stěny?
Za mě by záleželo na tom, jak budete ladit celkový interiér domu, v jakém duchu, stylu.. A zase za mě - já se nebojím kontrastů
Opravovali jsme starý dům a máme 50GG50/320 (vzorník DULUX). Tmavá okna, tmavý nábytek. Dveře máme v této barvě: staré (renovované), i hodně staré (renovované), i nové.