Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, doporučte mi prosím podle koho cvičit.
Podle sebe. Každý si musí najít to, co mu vyhovuje.
Předpokládám, že myslíš cvičení podle youtube. Vyzkoušel bych víc různých cvičení, a vybral si to, které mi nejvíc sedí.
Cvicila jsem podle Ladylab, ale pak uz me fakt s.raly reklamy na youtubku, tak jsem si chtela platit, ale maji moznost platby pouze online. Zaplatila jsem si Onlinefitness.cz a jsem fakt spokojena.
Zalezi co chces dosahnout a co mas na mysli? Zpevnit, zhubnout, nabrat, boli te zada, relax, jsi tehotna…
@Simmcaa Chtěla bych vytvarovat břicho, zvětšit zadek, posílit ruce a asi i zeštíhlit stehna, ale hlavně vytvarovat to břicho.
@Ananaska5 ja pred lety cvicila s Jilian Michaels ma 6 pack in 6 weeks, ktery zrovna neznam, ale ty ostatni byly dobre.
Já mám vyzkoušené T25 a Shaunem T. S chlapem se mi nějak cvičí líp. 😁
Děkuji za reakce.
Co říkáte třeba na pamelu reif, chloe ting, madfit nebo péťu elblovou?
P90× nebo insanity
Jo a ještě fitfabstrong.cz ten max program na 28dnu, ten výsledky měl.
Panelu reif jsem cvičila ale zázraky po cca 15minutach cvičení nečekej
Ja vzdycky doma posilovala a hodne me inspirovaly cviky na instagramu od Ashleigh Jordan
Mě třeba vyhovuje Hanka Kynychová, kombinace Postavy snů, Pekáč buchet atd.. prokládám to cvičením od Pavlíny (napilates.cz), a jógou (stillontheway), vše na youtube..
Jill, Boba Harpera atd jsem cvičila dřív, strašně mi to přetížilo tělo
Tělesný typ a makra stravování jsem určila podle Rachael Attard. Když mám línější den, cvičím s Chloe Ting a když to chci trochu rozjet tak Shaun T ![]()
@Ananaska5 píše:
Ahoj, doporučte mi prosím podle koho cvičit.
Tarra White má docela dobrý videa. Pro začátečníce dobrý.
![]()