Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Obnovuji. Jsem devět měsíců po druhém porodu a chtěla bych začít cvičit. Podle koho cvičíte?
@Ernais Díky za tip. Teď na to koukám a vypadá to dobře. Cvičila jsi každý den?
@Salorka píše:
Obnovuji. Jsem devět měsíců po druhém porodu a chtěla bych začít cvičit. Podle koho cvičíte?
Ladylab, Eylem Abaci, Peťa Elblová - denně cca 40 minut podle YouTube
@Salorka ne, kombinuju vic aktivit, coz se mi pri hubnuti a udrzovani postavy osvedcilo nejvic. Mam to poskladane tak, ze 2× tydne beham, 2-3× tydne posiluju dle videa, jak to vyjde a jak se mi chce, 1× tydne dlouha prochazka a 1× tydne plavani na protazeni a uvolneni tela.
Growingannanas je super. Cvičím podle ní asi rok a výsledky se brzy dostavily…zvládám klasické kliky ![]()
Blogilates - mimo jine zdarma kazdy mesic cvicebni kalendar, na kazdy den prokliknutelne odkazy na jeji videa
A Elixironline - tam jsem chodivala cvicit a ted se diky kovidu zacli vic orientovat online. Jsou tam jak body&mind, tak vic akcni a kardio lekce.
Chloe Ting je perfektní a výsledky jsou vcelku rychle viditelné, pokud k tomu i správně baštíš ![]()
Momentálně mě nadchnul a styl cvičení Heather Robertson. Má vše zdarma na YouTube cvičí základní cviky, super hudba…už končím třetí týden jejího novýho programu a jedu dál ❤️️