Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ten web je pochopitelně podvod. Internet je toho plnej. A ten odkaž smaž, jinak budeš nahlášená za reklamu na podvodné weby.
Jestli chceš rychle zhubnout sedm kilo, uřež si nohu. A pak ještě vyhazuj prachy za nesmysly z itnernetu
Moc dobře víš, co potřebuješ udělat - potřebuješ prozumět svým stravovacím zlozvykům a postupně je nahradit za ty zdravé návyky - tedy za vyvážené jídlo, které pokryje minimálně tvůj bazální metabolismus a bude obsahovat tuku, složité škroby a bílkoviny a ideálně okolo 30 g vlákniny.
A zároveň se potřebuješ daleko víc hýbat - potřebuješ alespon hodinu fyzické námahy denně a dvakrát, třikrát do týdně pořádné cvičení.
Plus chceš dostatečně spát a dost pomůže hubnutí i vysazení alkoholu.
Snadno a rychle? to leda se nechat odsát
jinak to nemyslíš vážně s tou stránkou, tomuhle fakt nemůže nikdo věřit ![]()
Zhubnout snadno a rychle? Copak nechápeš, jaká je to blbost? To se totiž vylučuje, hubnutí nikdy nejde snadno a vůbec ne rychle. A na každého funguje jinak. Jediné, co platí pro všechny, je příjem menší než výdej.
Devce, existujou asi tak tri ucinny metody. Budto se necpat, nebo se vic hybat no a nebo kombinace obojiho.
@Zumpa píše:
Snadno a rychle jde, ale je to špatně.
A nikdy to dlouho nevydrží.
@Betty MacDonald píše:
A nikdy to dlouho nevydrží.
Přesně, obvykle naopak člověk ještě přibere ![]()
Uříznout. Něco.
hlava váží kolem těch 6 kilo, nevim teda, kolik váží prázdná, ale spíš mi to evokuje jakože nenapadnou reklamu. ![]()
No, mně se podařilo zhubnout asi 5 kilo, když jsem měla celkem stresové období ![]()
Ovšem vzhledem k tomu, že jsem na hranici podváhy a stres není dobrý pro zdraví to úplně dobré nebylo ![]()
Ty kila jsi nepřibrala během 14 dnů, nebo jo? Ten odkaz smaž, je to mega kravina. Kdyby existovalo něco tak zázračného, tak na světě nebude tlustej nikdo, žádný prášky ti prostě nepomůžou. Pomůže ti ale vyvážená strava, hodně vody a pohybu. Není to ale hned, tak to prostě nefunguje.
Ahoj,
jsem na tom podobně jako ty… 170+ cm, váha se mi pohybovala kolem 62-65, hodně jsem cvičila ve fitku, takže ploché bříško, úzký pas, trohu ramena, zadek… no byla jsem kočka
po ukončení studia na VŠ jsem šla do sedavého zaměstnání v kanclu a taky mi váha porostla na 72 kg během necelého roku
Ikdyž pravidelně cvičím (pořád stejně ve fitku) tak prostě váha a buček ne a ne dolů. Od 21. září jsem se chytla opravdu pořádně za hlavu a svůj kcal příjem, který se pohyboval kolem 2 200 kcal/den jsem stáhla na 1500-1700 kcal + fitko (alespon 3× týdne). Jim 5× denně, hodně zeleniny, omezila jsem sladkosti, žádné brambůrky, oříšky, a snažím se nepít alkohol (ikdyž sem tam si skleničku vína dám). Do toho jsem poupravila trénink ve fitku, víc se hýbu (ale ne vyloženě kardio) ale zároveň posiluju, dřív jsem fakt „zvedala“ a měla míň „kardia“. Mám v plánu do konce roku se dostat alespoň na těch 65 kg.
Pokud chceš, klidně mi napiš, ve dvou se to táhne lépe. ![]()
Mě pomohlo srovnat si v hlavě, že jsem se na těch 73 kg nevyžrala za měsíc, takže není možné za měsíc zdravě a dlouhodobě zhubnout. Přestala jsem se tedy stresovat, že to jde pomalu ale jistě. Taky mi pomohly recepty a rady od Břicháče Toma. Neřídím se tím na 100%, ale ovesné kaše na snídani, bezmasý oběd a na večeři maso se zeleninou a třeba vařeným bramborem. Tak jsem dala dolů 6 kg za asi 4 měsíce. A to jsem v létě hrozně hřešila - grilovačky, víno…A bez jakéhokoliv sportu. Teď už chci začít zpevňovat, takže předplatím členství v Online fitness. Tam mě cvičení vždy bavilo.
Ahoj jakým stylem se Vám nejlépe a nejrychleji podařilo zhubnout?
)
Měřím 165 cm a vážím cca 67 - 69 kg (váha ukazuje jednou tak, podruhé jinak
Chci se dostat aspoň na 60 - 62 kg
Nikdy jsem extra moc nesportovala, spíš tak normálně jako přes týden procházky po lese 20 min, o víkendu (jeden den, ne oba) 1 - 2 hod. Občas brusle a někdy jízda na kole do práce ale fakt minimálně, spíš chůze a makaní na zahradě. A váha byla v pohodě.
Ale minulý rok jsem musela z důvodu potr. alergie vysadit určité potraviny (mléčné výrobky a ještě další) a váha šla pomalu nahoru a letos jsem se od ledna od června učila na zkoušky poctivě od rána do večera. Tedy na jídlo nebyl čas občas nějaké chipsy a k pití kofola. A váha šla ještě víc.
Na netu jsem našla tohle https://melonhappines.com/sp/cz/ (doufám že nevadí, že vkládám) Velmi zajímavé a velmi fajn, ale čím víc zjišťuji tím víc mi přijde divné, že tak úžasná věc a málo recenzí.
Tedy přemýšlím zda to a nebo se donutit na kolo teoreticky každý den (když bude hezký, ale asi tak na 30 - 45 min, víc nedám dokud si nezvyknu na každodenní pohyb)
Přes zimu teoretický nějaké cvičení. Jaké doporučujete (nechci cvičit doma, chci někam chodit)?
Jinak jim a piju minerálky, voda se šťávou, čaj (cukr se snažím omezovat). Nejím sladkosti a jím tmavé pečivo, jinak jim vše krom sýrů (nepodařilo se mi najít v rostlinné formě sýr, který by byl k jídlu)