Adipex 75

Anonymní
6.10.20 09:11

Adipex 75

Zdravím,
Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s Adipex 75, prodává se volně na netu. Údajně má mít stejné složení jako adipex retard.
Zkoušel někdo, případně s jakými výsledky.
Děkuju :))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
6.10.20 10:41

Ne - volně prodávané pilulky skutečně nemůžou obsahovat zakázané stimulanty.

Je to normální podvod, v lepším případě ti přijdu tabletky s vitamínem C. V horším příadě kdoví co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.10.20 13:13

Zdravím, Adipex jsem začala shánět tak před měsícem. Našla jsem ho na netu jako Adipex 75. Pak jsem následně googlila a trochu si to ověřovala u farmaceutické firmy co ho vyrábí, jestli ten web není celé bouda. A opravdu ho ta farm. firma vyrábí. Nakonec jsem tady na Emiminu našla diskuzi, kde byl příspěvek od jedné paní/slečny a ta ho užívala a objednala přímo z té stránky, kterou jsem objevila i já. Projevy, ktere popisovala odpovídali Adipex retard, takže je to to samé s jiným nazvem. Před týdnem jsem objednala na stránce rychle-hubnuti.to, musim říct, že vše probíhalo úplně v pohodě a dnes mi Adipex 75 doručili. Na krabičce je uvedená Severni amerika, tam takové léky tolik neřeší. Takže dnes jsem si vzala první tabletku a budu informovat za pár dní jaký je účinek. :palec: Jen pro info už jsem zhubla 15 kilo sama a vim, ze bych to dala dál, ale jsem nedočkavá a strašně zvědavá.. :D Kamarádka ho před lety brala a viděla jsem jak to na ní působilo, nedá mi to, to taky nezkusit.. Mějte se… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.10.20 15:00

Píši jak jsem slíbila, pokud to někoho zajímá… :D Třeba ano. Za mě spokojenost. Žádné nežádoucí účinky nepociťuji, jen nemám prostě hlad.. Takže když se to šikovně skloubí s vyváženou stravou je to bezva pomocník. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.20 14:21
@MarieB22 píše:
Píši jak jsem slíbila, pokud to někoho zajímá… :D Třeba ano. Za mě spokojenost. Žádné nežádoucí účinky nepociťuji, jen nemám prostě hlad.. Takže když se to šikovně skloubí s vyváženou stravou je to bezva pomocník. :palec:

máš nějaké výsledky?

• Citovat
  • Upravit
4
21.10.20 15:32

Ano mám, zítra budu brát Adipex týden a mám 1,5kg dole. Takže spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.11.20 00:32

Adipex

Také jsem pořád chtěly zhubnout hlavně po porodu. Nechala jsem si napsat adipex retard a tak mi rozhodil celý metabolismus, že mě ještě teď po 20 ti letech nemůžou dát dohromady. Pokud můžu poradit neberte ho mám zničená játra, ledviny už nikdy vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.20 21:26

@MarieB22
a další zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.20 21:26

Taky zvažuji koupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.11.20 12:18
@MarieB22 píše:
Zdravím, Adipex jsem začala shánět tak před měsícem. Našla jsem ho na netu jako Adipex 75. Pak jsem následně googlila a trochu si to ověřovala u farmaceutické firmy co ho vyrábí, jestli ten web není celé bouda. A opravdu ho ta farm. firma vyrábí. Nakonec jsem tady na Emiminu našla diskuzi, kde byl příspěvek od jedné paní/slečny a ta ho užívala a objednala přímo z té stránky, kterou jsem objevila i já. Projevy, ktere popisovala odpovídali Adipex retard, takže je to to samé s jiným nazvem. Před týdnem jsem objednala na stránce rychle-hubnuti.to, musim říct, že vše probíhalo úplně v pohodě a dnes mi Adipex 75 doručili. Na krabičce je uvedená Severni amerika, tam takové léky tolik neřeší. Takže dnes jsem si vzala první tabletku a budu informovat za pár dní jaký je účinek. :palec: Jen pro info už jsem zhubla 15 kilo sama a vim, ze bych to dala dál, ale jsem nedočkavá a strašně zvědavá.. :D Kamarádka ho před lety brala a viděla jsem jak to na ní působilo, nedá mi to, to taky nezkusit.. Mějte se… :mavam:

Prosím, která firma ho vyrábí? Já na netu vidím jen prodejce - tedy odkaz na britské eseróčko, žádný člověk, nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.11.20 18:06

Vyrábí je firma ABOTT Laboratories. Adipex jsem dobrala a zhubla jsem dalších 5 kilo, takže dohromady 6,5 kilo za 30 dní. Jsem spokojená, je to dobrá berlička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.11.20 14:33

Já mám zkušenost teď úplně čerstvou s Adipex 75..brala jsem týden, dnes si dávám jeden den pauzu.Za týden cca 1,5kg dole..no, mírná nespavost, špatná nálada, únava, nesoustředěnost…chuť a hlad nula..
Platicko doberu, ale nebudu brát v kuse, musím si nějaký den v mezičase odpočinout od špatne nálady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.21 13:58

A kde jste prosím koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.21 22:40

AD75

Ahoj holky, tak jsem to po delší době už nevydržela a objednala ***
Dnes mi přišlo avizo od PPL ze v pondeli doručí balíček. Samozřejmě na dobírku. No jsem moooc zvědavá. Tak dám info, jak to účinkuje. Poznám to ihned, jelikož s klasickým starým dobrým Retardem 8o ;) :pankac: mám své zkušenosti…

edit admin - smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
13.4.21 23:07
@Gilmoregirl píše:
Ahoj holky, tak jsem to po delší době už nevydržela a objednala ***
Dnes mi přišlo avizo od PPL ze v pondeli doručí balíček. Samozřejmě na dobírku. No jsem moooc zvědavá. Tak dám info, jak to účinkuje. Poznám to ihned, jelikož s klasickým starým dobrým Retardem 8o ;) :pankac: mám své zkušenosti…edit admin - smazán odkaz

Ahojky, prosím nějaké info jak to dopadlo? Je to k něčemu? Má to stejné účinky jako retard? Děkuji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze