Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@topazio můžeme tu vesele rozjet nelegální obchody a všichni na nás budou krátcí ![]()
@Lenkalin píše:
@topazio můžeme tu vesele rozjet nelegální obchody a všichni na nás budou krátcí
To je pravda. Na FB už by tito lidé byli dávno zablokovaní.
@admin můžu tu tedy taky prodávat látky označené jako droga? Skvělé vědět ![]()
https://www.blesk.cz/…-recept.html
@admin píše:
Dobrý den,díky za hlášení, ale mazat příspěvky uživatelů, protože „jejich rady mohou být nebezpečné“ není možné.
Hezký večer,
Viki
Dobrý den,
Jak již řekla kolegyně.. mazat příspěvky uživatelů, protože „jejich rady mohou být nebezpečné“ opravdu není možné. Léky na předpis nejsou možné prodávat. Zkušenosti s léky však zveřejněny být mohou.
Přesto situaci monitorujeme.
Mějte se hezky
Jana ![]()
Ahoj četla sem tu komentáře skrz adipex a meridii a jestli se dají sehnat aji někde na netu děkuji
Ahoj četla sem tu komentáře skrz adipex a meridii a jestli se dají sehnat aji někde na netu děkuji
Já si koupila Adipex 75 na jedné nejmenované stránce. beru asi 3 týdny. Předevčírem jsem prozkoumala krabičku, která vypadá včetně příbalového letáku velmi profi a ouha..žádná taková firma ani web neexistuje. Nicméně pročítala jsem si tuny recenzí a komentářů na phentermin a veškeré účinky i vedlejší mám taky, taky v těch lécích musí být něco, co funguje. Chuť na jídlo nemám absolutně žádnou, hubnu. Tak nevím…jestli to někdo míchá někde ve sklepě a sype do toho jed na myši? Hubnu a funguje to. Vedlejší účinky pociťuji, ale to mají i ti, kdo berou „pravý“ Adipex.
@katharina25 takže to co se dá koupit na netu je právě třeba že Slovenska
Našla sem tohle objednala ale nemůžu se dopsat na email neodpovídají tak jsem zvědavá má přijít ve středu ale jestli někdo zná a ví že to dojde dejte vědět pls byla bych klidnější
Doporučuji najít si zde diskuzi Hubnoucí doplňky, nějak ztrácím kontrolu. To jen jak to taky může dopadnout.
@Nick bet Dobrý den,
smazala jsem vaši fotku, neboť ji považuji za reklamu. Nicméně budu věřit, že to tak nemělo být a jen jste se ptala na zkušenost. Každopádně stránku považuji za podvodnou, nebezpečnou a proto ji tu neponechám. Upozorňuji, že poptávka ani nabídka není v dikuzi povolená. Obzvláště na léky na lékařský předpis. Obchodování s nimi na černém trhu je nelegální.
Děkuji za pochopení a přeji krásný den
Diana ![]()
Prášky na hubnutí - https://greenbarleyplus.cz Za mě super. Funguje tak jak má. Já jsem na něm 6 týdnů a mám dole 5 kilo. Hlad nemám skoro vůbec. Nemám ani žádné vedlejší účinky.