Adipex 75

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14.4.21 09:24

@LadyEl s klasickým Retardem se to nedá srovnat. Přijde mi, ze to nedela skoro nic. Znova už bych nekoupila. Ale dávám si teď pauzu k vůli Covidu. Pak to zase zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
14.4.21 17:33

@Gilmoregirl díky za info. Myslela jsem si to. Prdim na to, bude teď už snad tepleji, tak bude mít člověk hned víc pohybu. Měj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.10.21 18:04

Adipex retard 15mg

Dobrý den,
já mám též zkušenosti a to dobré byla jsem dosti obézní a Adipex mi pomohl ještě mi nějaký zůstal jelikož jsem již po operaci žaludku. Žádné nežádoucí účinky jsem neměla akorát ho nesmíte brát večer, jelikož jste po něm aktivní. Bohunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
14.1.23 20:51
@mia2533 píše:
Dobrý den,
já mám též zkušenosti a to dobré byla jsem dosti obézní a Adipex mi pomohl ještě mi nějaký zůstal jelikož jsem již po operaci žaludku. Žádné nežádoucí účinky jsem neměla akorát ho nesmíte brát večer, jelikož jste po něm aktivní. Bohunka

Jeste mate? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
31.5.23 19:46

@Hana558 ahoj. Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 08:13

Krásný den, od včera zkouším Adipex 75 a musím říct že po první tabletě žádné chutě, jim 2× denně tak jak chci.. A nemám potřebu se tzv „dokrmovat“.. Adipex Retard jsem nikdy nezkoušel ale tenhle je opravdu dobrý. Doporučuji dávat tabletu ráno s tím že se po tom špatně spí.. Každopádně já si vzal tabletu v 15:00 a usl jsem o půl noci. Prostě klasika.. Máte dost energie a dnes, již druhý den cítím ze tento přípravek opravdu pomáhá :) kdyby někdo něco tak napište :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.23 08:15

@MarieB22 myslím že mám ty stejné a ano je to adipex a ne žádný podvod ')

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.8.23 08:49

Proboha, vždyť to tu propagují nové založené profily… prodávající si dělá reklamu na zakázaný prodej léčiv. Tak aby na to někdo neskočiil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.8.23 19:17
@Ywettka píše:
smazáno

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.8.23 19:18
@AdlifUtenrak píše:
Krásný den, od včera zkouším Adipex 75 a musím říct že po první tabletě žádné chutě, jim 2× denně tak jak chci.. A nemám potřebu se tzv „dokrmovat“.. Adipex Retard jsem nikdy nezkoušel ale tenhle je opravdu dobrý. Doporučuji dávat tabletu ráno s tím že se po tom špatně spí.. Každopádně já si vzal tabletu v 15:00 a usl jsem o půl noci. Prostě klasika.. Máte dost energie a dnes, již druhý den cítím ze tento přípravek opravdu pomáhá :) kdyby někdo něco tak napište :) 8)

@admin smazat. Jeho rady mohou být nebezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.8.23 19:37
@topazio píše:

Už jsem to nahlašovala ráno. Zatím bez úspěchu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20854
19.8.23 21:01
@topazio píše:

Dobrý den,

díky za hlášení, ale mazat příspěvky uživatelů, protože „jejich rady mohou být nebezpečné“ není možné.

Hezký večer,
Viki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
19.8.23 21:21
@admin píše:
Dobrý den,

díky za hlášení, ale mazat příspěvky uživatelů, protože „jejich rady mohou být nebezpečné“ není možné.

Hezký večer,
Viki
?? Vždyť jde očividně o fake profily lidi, co s tím obchodují, což je zakázané!!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.8.23 22:30
@admin píše:
Dobrý den,

Hezký večer,
Viki

Až se tu sebevrah zeptá, jak se má zabít, tak tu také necháte rady diskutujících?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
19.8.23 22:31
@Lenkalin píše: ?? Vždyť jde očividně o fake profily lidi, co s tím obchodují, což je zakázané!!

Nestačím se divit, co tu prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková