Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Daniela83 ja teda zatím taky nekrvacim nic… ani žádné bolesti ale bojim se ze během týdne neco takového začne, takze se s tim pomalu budu smirovat ze to proste nemusi dopadnout dobře no
To úplně chápu. Ve mně ten divný pocit zůstal do teď. Pořád počítám s tím, že není nic jisté, dokud nebudu mimčo držet v náručí. Ale snažím se tomu nepoddávat. Držím pěsti, aby to i u tebe dopadlo dobře.
@Anonymní píše:
Test jsem si delala 9.2. A byl uz pozitivní a
No tak to nevypadá dobře
@Anonymní píše:
@Daniela83 první ultrazvuk vypadal takhle a ted dnešní vypadal tak ze se děloha zvětšila a v ni byl vacek
Já měla v tom 8+2 právě taky jen váček. A o týden později 32 mm, srdíčko a celý šel krásně vidět. Ukázkový ultrazvuk. Za ten týden co jsem čekala na potrat jsem jen brečela, zkoušela bylinky na potrat… Zkus zůstat pozitivní. Stejně nezbývá než čekat. ![]()
@Daniela83 ted jste me aspon trošku uklidnila, děkuji
i pritel mi rika at na to nemyslím že to dopadne dobře.. tak se aspoň o to pokusím uz kvuli tomu minulemupotratu jsem začala brat hned jak jsem zjistila ted ze jsem těhotná tak mamavit.. ale myslím si ze ani gen na to nemá žádný vliv. Ale budu se za naše druhé štěstí modlit
@Daniela83 první ultrazvuk vypadal takhle a ted dnešní vypadal tak ze se děloha zvětšila a v ni byl vacek