Podolí 2018 - vybavení, zkušenosti..

30985
15.9.18 16:54

Rizikové oddělení je zrekonstruované, pokoje po dvou s WC a sprchou. P4 má nové postele, P2 postýlky pro miminka, jinak vše ostatní tak z roku 1970.Wifi již na odděleních jsou za drobný poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
711
16.9.18 00:27

@Cuddy děkuji za info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
16.9.18 01:59

Rizikac je peknej. Pokoje po dvou a WC. Ale sestinedeli, konkretne P3 nic moc. Vse stare, WC a sprchy na chodbe. Wifi za poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
17.9.18 00:21

@Lucie486 děkuju za info, jen doufám, že se tam nepodívám, teda max. na to šestinedělí. A to si teda ještě živě pamatuji… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
17.9.18 04:52

Já ležela teď v srpnu na P2, tam je to taky beze změny, až teda na postýlky pro miminka. Když jsem tam rodila prvně před třemi lety, měli tam takový železný těžký hrůzy. Ale jinak sestry teda v pohodě a byla tam bezvadná dětská dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.9.18 23:34

Podolsky balicek

Wifi tam maji v ramci balicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.18 17:42

Ahoj, mate nekdo zkusenost s planovanym cisarskym rezem v Podoli? Je pak mozne miminko prilozit na kojeni a byt s nim? Diky.

• Citovat
  • Upravit
2679
30.10.18 18:13

Oproti stavu před třemi roky jsou na P2 opravdu jen ty hezčí postýlky, který se tam šoupou po chodbách. Před třemi roky se děti nosily v rukou. Personál tam byl stejný jak před 3 lety, bohužel. Rizikové bylo hezčí, pokoje malé, v létě to bylo něco (vedro). Byla jsem i na nadstandartu, asi na té největší cimře. Krom soukromí vše také staré, jen postel byla polohovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková