Podpora pro rodiče, co zůstali na všechno sami – zapojíte se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2534
4.8.25 18:15
@stinga píše: Více

To je škoda, že Ti neumožnili dělat CNC automaty, obzvlášť, když by se Ti to teď hodilo a měla jsi do toho chuť. :zed: A smát se Ti teda fakt nemuseli. 8o

Jsi dobrá, že umíš lehce složit nebo rozmontovat jakýkoli nábytek bez návodu. :palec: Já na ty šroubky, matičky a jednotlivé dílky vždycky nevěřícně koukám, že z toho přece nemůže být kus nábytku. Ještě, že dcera je technický typ a navíc ji to baví, jinak bych byla v háji. :lol: Její přítel je konstruktér, takže teď už to mám dobré. Nepotřebuji ani zahradního architekta apod., protože on se podívá a hned vidí, jak co udělat, kam co přemístit atd. a vždycky to vymyslí suprově.

Vaření mě taky nebaví a moc to neumím. :oops: Šití a pod. stejně tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.25 10:44

Moje máma byla samoživitelka. A to doslova, jelikož otec cizinec, s převedeným majetkem na jiné osoby než sebe a pracující jako OSVČ vykazující nulové příjmy. Chudák, nemohl přispívat na své vlastní děti a pak za námi dojížděl na luxusních autech (napsaných na někoho jiného), v oblecích na míru, kožených botách, zlatých hodinkách, nejnovější elektronikou. Někoho hanba nefackuje no. Máma z nás vychovala vysokoškolsky vzdělané lidi, platila internáty, kroužky, jízdenky na dojíždění. Sama je vysokoškolačka a musela si najít ještě druhou práci. Po svojí práci jezdila do druhé práce v 7:30 odešla z domu a vrátila se ve 22:00, každý jeden den. Nárok na nějaký příspěvek jsme neměli žádný, dokonce ani na zálohové výživné. Takže asi tolik k podpoře slušných lidí, kteří vychovávají další slušné lidi pro tento stát.

• Citovat
  • Upravit
77577
11.8.25 15:35
@Prelesta píše: Více

ano, je to škoda, mohla jsem se ty CNC stroje vyučit zadarmo, a vydělávat docela fajn peníze,
jako koníček mám sestavování mluvícího auta, chodí mi každý měsíc krabice a spojuju k sobě kabeláž podle návodu - je to těžké, ale baví mě to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2534
11.8.25 18:14
@stinga píše: Více

Týjo. Ani nevím, že takové mluvící auto existuje. To jsi teda dobrá, že ty kabely dokážeš k sobě spojovat. A že na to máš trpělivost. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí