Podpora v nezaměstnanosti nárok

Anonymní
10.3.22 13:39

Podpora v nezaměstnanosti nárok

Ahoj :dance: jsem na rodičovském příspěvku ještě do konce května 2022,ale zároveň jsem od 1.10.2021 zaměstnanec na hlavní pracovní poměr. Podala jsem výpověď a budu končit k 31.5.2022, budu mít prosím nárok na podporu v nezaměstnanosti? Před rodicakem jsem nepracovala.
Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101759
10.3.22 14:59

Jo, budes, zajdi tam do 3 dnu od konce pp, at se ti pocita z platu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
10.3.22 15:13

Tvl, to snad ne!!? :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.22 16:23

@Alriga prosím?? Co snad ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.3.22 16:30
@Alriga píše:

@Alriga Slušně se tu normálně ptám, manžel je kamionak a ja jsem s dětmi sama, doteď mi umožnili zkrácený úvazek, který po 31.5. nebude nadále možný. Do toho se potřebuji postarat o vážně nemocnou maminku, tak bych ráda věděla, jestli budu mít nárok na podporu, když vím, že chvíli nebudu moci normálně dělat. :roll:

• Citovat
  • Upravit
101759
10.3.22 16:39
@Alriga píše:

No, po peci o dite ma na podporu narok kazdy, tak nevim k cemu tyhle vylevy. Zakladatelka u toho navic skoro 3/4 roku pracovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16231
10.3.22 16:41
@Alriga píše:

To už se tady zvrací i nad někým, kdo ještě před koncem rodičáku nastoupil do práce a 8m v ní pracoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.5.22 10:43

Dobrý den,

Chci se jen zeptat, 4.5. mi přišel rozsudek a ten včera nabyl právní moci. Kdy můžu očekávat výplatu podpory? Nikde jsem se jednoznačnou odpověď nedocetla. Paní na úřadě mi řekla že by to mělo být během tohoto týdne, ale nevim, stále nic. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat