Podpora v nezaměstnanosti,podpůrčí doba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Podpora v nezaměstnanosti,podpůrčí doba
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda budu pobírat podporu od ÚP když už nejsem v podpůrčí době. Starám se o syna do 4 let věku. Děkuji za pomoc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ne. Nahlaš se jako osoba pečující o dítě do sedmi let u pojišťovny a ZP za tebe bude platit stát.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara Tohle mi řekla paní na ÚP jen v případě že mi přiznají Péči na Dítě, jelikož má malý ADHD. A nepřiznali. Mám to zkusit znovu po Novém roce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka no na stránkách ÚP píší že nárok ma i člověk co se stará o dítě do 4 let. Tak nevím jak to je..v dopise mám psané že budu pobírat (danou částku) po zbytek období, tak jak to mám chápat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xBatmanCz píše:
@karkarka no na stránkách ÚP píší že nárok ma i člověk co se stará o dítě do 4 let. Tak nevím jak to je..v dopise mám psané že budu pobírat (danou částku) po zbytek období, tak jak to mám chápat
Takže jsi 5 měsíců podporu pobirala? Tak pak budeš doma zadarmo.
Příspěvek upraven 15.11.21 v 13:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka ano,minuli měsíc jsem dostala. Teď čekám co dojde. Bo paní na ÚP nic neříkala že bych byla bez podpory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xBatmanCz píše:
@karkarka ano,minuli měsíc jsem dostala. Teď čekám co dojde. Bo paní na ÚP nic neříkala že bych byla bez podpory
5 měsíců už si pobirala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xBatmanCz píše:
@karkarka ano,pobírala.
V tom případě jsi vyčerpala podpůrčí dobu a nemáš na podporu nárok.
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara tak proč mi nic neřekla kdyz jsem se jí ptala, jdu na ÚP 27.11. Nedávno mi poslala email že si budu muset vyřídit ID
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@xBatmanCz píše:
@ontarova.stara tak proč mi nic neřekla kdyz jsem se jí ptala, jdu na ÚP 27.11. Nedávno mi poslala email že si budu muset vyřídit ID
Je jasné, že podpůrčí doba je u konce. Asi předpokládala, že umíš číst. Být registrovaná na ÚP se přece automaticky nepojí s podporou.
- Citovat
- Upravit
@xBatmanCz píše:
A na co jako invalidní důchod?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@karkarka jsem pracovně neschopná, a jakmile syn nastoupí do školky může mi nabídnout jen chráněnou dílnu. Nemůžu dělat normální 8h směny atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit