Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny,
jdu se poradit ohledně nákupu podprsenky. Mám hodně úzká ramena (a malá prsa), takže mi u většiny podprsenek pořád padají ramínka, což si dovedete představit, že je strašně otravný. Neustále si je narovnávám, aby nekoukaly z rukávu u triček. Navíc je to nepohodlné. Nemáte prosím tipy, kde pořídit podprsenku pro takhle drobnou postavu?
Za všechny tipy a rady děkuju!
Hezký den ![]()
Přímo krám neporadím, ale spíš bych se teda zaměřila na nějaké sportovnější treba prekrizene na zádech (nebo pokud máš ramínka odepínací, tak si je zkusit prekrizit i na klasické podprde) ![]()
To co popisuješ zní jako že máš především příliš širokou podprsenku, zkus užšší obvod a o něco větší košíček - na drobnější hrudník mají dobrý výběr v tenezis. Zkus při příštím zkoušení vzít jednu podprsenku co bude mít o číslo menší obvod a o písmeno větší košíček a jednu o dvě čísla menší a o dvě čísla větší.
Takže pokud teď nosíš třeba 75A, tak si vyzkoušej 70B a C a 65C a D.
Mrkni třeba na tohle video
https://www.youtube.com/watch?…
Zároveň teda můžeš nosit braletky.
Mam stejny problem. Teda mela.
Sportovni jsou sice fajn, ale lodickovy vystrih jsem nosit nemohla…
Az jsem konecne objevila korzetove podprsenky bez raminek! Od te doby, s vyjimkou cviceni a valeni se doma, nic jineho nenosim! Jsou super! Stoji sice majlant, ale drzi skvele!
Zkoušela jste podprsenky Victoria’s Secret? Mají různé druhy podprsenek s různými druhy raminek. Tak některá by mohla sednout. Sice taky nejsou nejlevnější, ale bývají akce. objednavam je pro holky z USA a hodně si je chválí. Ja mám velkou velikost a širší ramena, tak nemůžu soudit malé velikosti, ale kdyby byly naprd, tak by nikdo neobjednaval
Problem znam, neni to otazka velikosti nebo obvodu podprsenky, fakt ne.
Resim to bud prisitim poutek na ramenni sev satu/halenek, nebo spojkou na raminka, takovouhle.
Všem moc děkuju za reakce!
@Kriss Tina Sportovnější mám, ale právě mi pak často koukaj ramínka z trička u krku, jak jsou naopak blízko u sebe. Ale je fakt, že bych je mohla využívat víc, když jdu s malym jen na procházku apod.
@Ou V Tezenis prádlo nakupuju. Bohužel s velikostí už víc dolů jít nemůžu, kupuju nejmenší
Někdy mi sednou, ale většinou ty ramínka padaj i z Tezenis. Na video ale kouknu, děkuju.
@J_Doe A drží i na malých prsou? U mě by byl totiž asi problém, že by neměl na čem držet ![]()
@pipinkam Nezkoušela. Do prádla moc neinvestuju. Ale už o tom přemýšlím, že to vyzkouším, protože ta pohodlnost je pro mě hodně důležitá.
@DanielaS Moc nerozumím tomu přišití poutek na ramenní šev. Můžu poprosit o upřesnění. O té spojce na ramínka jsem nikdy neslyšela. Vypadá to perfektně, určitě objednám. Děkuju moc!
@DanielaS Ještě bych se ráda zeptala, kde můžu tu spojku sehnat. Koukala jsem na internet a našla jen spony, takovouhle spojku ne. Děkuju
@Rhoda musíš do nějakých „speciálek“, kde nemají jen velikosti od 75-90
a to je třeba LINDEX, TIMO, Správná podprsenka
změř si obvod pod prsy a nejlépe odečti skoro 5 cm a výsledný obvod si kup.
Já mám pod prsy 75cm a kupuji obvod 70cm, jiný mi lezou a jsou nepohodlné, obvod totiž brzo povolí a mají se kupovat podprsenky zapnuté na poslední články.
@Rhoda na malych prsou drzi prave vyborne. Ony ty podprsenky maji jakoby silikonove lemy, a ty o pokozku opravdu krasne drzi. Parkrat jsem v ni i sportovala, a vubec mi nepadala. Pokud neceho lituji, tak jedine toho, ze jsem ji neobjevila driv, a roky se zbytecne trapila…
@Káťa19 No, co mám malýho, tak jsem dlouho nic nenakupovala, ale prostě tu nejmenší, co maj maj, takže 70A? Už si nepamatuju, jestli tam maj nejmenší s obvodem 70 nebo 75. Ale děkuju za tipy na další obchody. Teď jsem si obvod naměřila cca 76cm. Určitě mám některé podprsenky i 70 obvod a stejně padaj.
U nás se dá koupit i malé velikosti, třeba 65 obvod, já běžne nakupuju v MarksSpencer. Sice jich mají třeba jen 6 typů v té velikosti, ale vybrat se dá. A mají i hezké krajkové braletky. A hodně uzoučké jsou i ty jejich 70tky samodržící. Jinak v Intimissimi jsou taky hezké malé braletky, a třeba 70B mi někdy sedí u nich… jen to chce hledat. Ale to MS vyzkoušej.
V lindex 65, ale podprdy nic moc… možná 3 kusy takove ty „první“ basic… Lepší v tom MS.