Podvečerní řev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
212
30.1.09 21:02

Podvečerní řev

Nemáte některá podobnou zkušenost? Náš tříměsíční miláček se během jednoho dne změnil ve řvouna - odpoledne, tak po čtvrté hodině začne řvát a vydrží to s krátkými přestávkami až do doby, než jde spát. Evidentně mu nic nechybí, je nakrmený, přebalený, převlečený, spát nechce, co s ním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4874
30.1.09 21:29

Ahoj, meli jsme stejne obdobi v tomhle veku, najednou zacala pozde odpoledne vriskat, jako kdyz ji na noze berou. Nebylo to brisko, jak jsme zpocatku mysleli. Nakonec jsme zjistili, ze to bylo unavou...... I kdyz driv ji stacilo treba koupat v sedm a spat sla v osm (podotykam, ze jeste davala slofika v pet), tak najednou byla unavena mnohem driv. Takze jakmile zacla vriskat, tak jsme bez koupani uspali (u nas funguje satek). Po cca tydnu uz se to nestavalo a ani pozdeji.....Jak vriskala, tak ospale samozrejme nevypadala, ale fungovalo to… Snad u vas bude stejny „problem“. Drzim palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
30.1.09 21:29

Asi je za celej den přetíženej a potřebuje hlavně klid. Nečetlaˇs náhodou Nejšťastnější miminko v okolí? Zkusila bych přes den nezapínat tv ani rádio, nepřetěžovat ho - neukazovat neustále nový podněty, nechat pořádně vyspat a když to na něj pak přijde, zkusit v krizi vykoupat (i když třeba koupete jinak později) a pak zavinout (ručky k tělu) a skákat na balonu, pustit k tomu fén nebo vysavač, prostě snažit se ho zklidnit (mimina pak už rozčilují i vlastní máchající ručičky). Mně ta knížka hodně pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
30.1.09 21:54

Taky jsme měli toto období nedávno. Doslova jsem padala na hubu večer unavou. Náš drahý brečel a brečel kolikrát až do půl 1 od 7 večer, ale pak mi spinkal do rána. Myslela jsem, jestli bříško ho netrápí, ale prdiky netrpí, napapaný a přebalený byl, houpání nezabíralo. A pak jsem ho prostě i přes protesty ukládala každý den o půl hodiny dřív. Z původní půlnoci jsme na 9 hodině. Ještě bych ho chtěla dávat od 8. Je to jak říkají holky. Vypozorovala jsem na něm, že začne být nevrlý po delší době, když je vzhuru. Pomáhá mu při usínání plínka a on si ji žmoulá a tím se krásně udumlá. Ručičky svazuju, kolikrát se mi takhle vzbudil. Musím teda odstříkat před spaním, ale spinká mi až do rána. Tak at se to brzy upraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
1.2.09 17:45

Ahoj, u nás přišlo tohle plačtivý období kolem 4. měsíce. Objevovalo se to průběžně během dne, začala brečet a nebyla k utišení, pomáhal na to fén a skákání na míči. Trvalo to asi 2 měsíce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
24.9.11 19:06

Tak se bohužel přidávám…

Máme to taky tak…kolem 16h šílený řev..občas ji uspím v kočárku, někdy ani to nepomáhá…Taky si myslím, že je to přetažením, ale to už jí mám uspat na noc ? My totiž neuspáváme…dám jí do postýlky, vykoupanou a nakrmenou a usne sama… :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.9.11 19:33

uspat na noc je brzo, to byste mohli být taky o půlnoci vyspaní a začínat den :-?
záleží na tom, kdy chodí spát přes den, napiš kdy vstáváte, spíte …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
24.9.11 20:22

Tak u nás je to stejný, někdy začne už kolem 4 někdy kolem 6, když pak po nekonečnem revu usne v kočark na pul hodky tak je pak klid, jinak chodime spat kolem 8 a to usne krasne sam po krmeni, v noci 2 krmení a vstavame kolem 8, jen to odpoledne a podvecer je prorvane..ted mame 4,5 mesice a je to tak ten mesic, napadly me i zuby, furt si šmidlí rukou v puse, ale nevím…už jsme si s manželem zvykli, ale chudáček malý je z toho vždycky uplně spoceny a rudý,ale bohužel nevím jak mu pomoc :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1800
25.9.11 07:08

chodíme spát po 19h, s tím, že každý den koupu okolo 18.30h …dám jí do postýlky a ona hned kouká, jestli zapnu světýlko (monitor dechu), a do 5min.sama usne :-) a spí až do 5-6h.
Jinak spí po každým jídle, v kočárku 30min. a doma v postýlce nebo v lehačce i 2h..

Nevím, ale co znamenají ty výstupy u předposledního krmení…ani to celé nedojí a pak řve…napadly mě koliky..řvala tak, když byla miminko…ale fakt nevím.. :nevim:
katek78 píše:
uspat na noc je brzo, to byste mohli být taky o půlnoci vyspaní a začínat den :-?
záleží na tom, kdy chodí spát přes den, napiš kdy vstáváte, spíte …
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí