Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
Na webu mate napsano i extra članek o odstoupeni od smlouvy. Na email staci napsat - odpoved dostanete do 2 dnů. Nebot nemuzeme kazdemu odpovedet ihned. Kdo neni spokojeny apod. Tak staci napsat 1 email a do 2 dnu se na nej podivame.
@Janattwell psali jsme vám nesčetněkrát. Nyní jsem odeslala opět žádost o vrácení částky 2932Kč V emailu, i tady do soukromé zprávy. S pozdravem Neli11
@Janattwell Mě jste odepisovali do té doby než jsem Vám odeslala peníze. Vy máte zasílat zboží a ne aby lidi co si něco objednaji řešili vrácení peněz. Já se proto budu obracet na policii s trestním oznámením. Jste podvodníci. Peníze si vezmete ale zboží žádné
@pajatu Mě teď odepsali, že do pondělí budu mít zboží doma. Tak uvidíme. Pokud ne obracím se na policii a myslím si že nás bude víc.
Pridavam se k poskozenym. Nechalu to, pani majitelka na zivnostenskem rejstriku skutecne existuje. Pokud nezneuzili jeji jmeno. Kazdopadne to budu resit.
Co jsem si jen tak projela internet tak to nevypadá moc seriózně.. tak hlavně napište svoje zkušenosti ať už se nikdo další nenapálí.
Poslala jsem jim 1500 kc. Psala 3 maily. Neni pravda ze do 2 dnu odpovi, u me se tak nestalo. Podam podnet na zivnostensky urad.
Čím víc nás bude tím víc se tím policie bude zabývat. Ve 13 hodin budu volat kamarádce policistce tak zjistím co vše se dá dělat.
Tak mi nyní byla vrácena celá částka. Snad se to již nebude opakovat.
@Kristyna19866 Ano, poslala jsem přes email. Oni žádný formulář nemají na shopu, já ho nenašla.