Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nickmonty to mi take poslali a pote zaslali penize. Juknete na ucet, treba uz je tam take mate
@Kristyna19866 Dává Vám vědět, že ted mi došly peníze na účet. Držím Vám všechny palce at Vám to vyjde. prosím napište co a jak. Psala jsem jim na zoestyle@email.cz
@nickmonty diky za info, to je dobre. Stejne by mel ale nekdo toho chlapa resit, tohle neni normalni. My jsme penize dostali…a co ostatni? Urcite je nas spousta
Dobry den,
Bohužel i ja jsem nalítla
1500kc ![]()
Poslala jsem email a prisla odpoveď ze do 14 dni me maji prijit penize!!!
Teda holky to jste mě nepotěšily v tom případě i já jsem naletěla JanAttwell a budu to řešit!
@Kristyna19866 zatím jen odepsali že žádost bude vyrizena do 14 dnů…tak ještě vydrzim a pak se rada přidám k těm co podávají oznámení!
@Kristyna19866
Take me poslali email jako @Nani21
V pondeli jsem napsala, kdy dorazí penize, a ze jestli nedojdou do konce tydne, tak jdu na policii.Dnes me bylo odepsano, ze doba vyrizeni prisla v emailu. Jenze uz je to dnes tyden a nic se nedeje!!!
![]()
@Nani21 @Bed..Míša ty jo, oni si budou davat nejaky hluty? Vzdyt jsou to podvodnici. To je sila
jsou vtipny
@Krystina19866
Noo, docela jsem taky koukala. Zrusila jsem objednavku, tak proto do 14 dni bude vyrizeno vraceni penez!!! ![]()
@Kristyna19866 no to mas pravdu je to dost vtipné že si ještě dovolí napsat tohle ![]()
Dobrý ďeň tak i ja som podvedená čo sa mi ešte nikdy nestalo objednala som si tovar za 54Eur ešte 20 mája keď mi do 27 nič nechodilo napísala som im mail prefotila že mám tovar zaplatený no komunikácia žiadna tak som písala opäť a vraj na odpoveď majú 4 dni! Tak som im opäť napísala že ich na hlásim na živnostenský úrad zverejním na sociálnych sieťach a nahlásim na políciu a ak i tak tovar nepošlu budem to riešiť cez právnika! Som zvedavá ako sa k danej veci postavia.
Tak i já jsem na letěla
včera jsem si objednala v hodnotě 1500,Kč… Ale.. Nějak mi to dnes vrtalo hlavou že žádný email ještě nepřišel, dala jsem recenze a vyjela mi tahle stránka
já blbá že jsem se ne podívala první na recenze… Jinak jsem jim psala jak platba nepřijde do pátku budu to řešit jinak… Četla jsem že někomu peníze přišla zpátky.. Jak to dlouho trvalo atd.?
A na jaký email jste většinou psali?