Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janattwell já děkuji za vrácení peněz, ale je mi smutno z toho, že jsem se těšila na krásné oblečení, no raději si jinde připlatím a vím že zboží přijde
@pajatu
I u mě. Jen nevím proč tohle dělají 🤷 proč prostě neposlou zboží které si lidi objednaji
@Janattwell email jsem vam zaslala, penize ocekavam na uctu nejpozdeji zitra, pote jdu na policii. Dekuji
Tak jsem se na svuj email dockala automaticke odpovedi, ze objednavka bude mit zpozdeni? To je vtip? A obdrzela jsem slevu 200 kc na dalsi nakup?!?!
@Kristyna19866
To napsali i mě. Pak jsem jim napsala že chci svoji objednávku stornovat a za hodinu byly peníze na účtu
@Kristyna19866 u mě to samé jako u Nikol, udělala jsem storno a peníze mi vrátili hned
@pajatu @n.i.k.o.l.p91 dekuju za radu holky, zkusila jsem jim znova poslat to storno na ten email ktery uvedli. Tak snad ![]()
Tak jsem jim napsala storno plus, že jakmile nebudu mít peníze na účtě do konce týden tak na ně podám trestní oznámení a peníze mi vrátili na hned ![]()
Tak holky at vam to taky dobre dopadne ![]()
Je to zlodejina a zbytecna starost navic..
@Scam dekujeme! Dava mi to nadeji. Ja jeste na uctu nic nemam, ale mam jinou banku tak DOUFAM ze tam zitra budu penize mit
Je to hnus, meli by se stydet
Odpoledne jsem požádala o strno obj, napsali mi že storno mám potvrdit na mej o vypsat formulář o odstoupení, a za hodku mi přišlo že zboží je připraveno k odeslání Takže fakt nevím co si mám myslet…Počkám do zítřka a budu řešit natvrdo. nechápu proč psát na mejl zoe stylea čekat2 dny na odpoveď.
@nickmonty tak ja penize zpet stale jeste nemam. I pres nekolik mailu. Pockam do zitra a jdu na policii. Jinak email, ze je zbozi pripraveno k odeslani mam uz take za sebou. Uz od minule stredy ![]()
@Janattwell Spojily jsme si Vás velice dobře, p.Jana Morávková, Jan Krumla??? Váš podvodný e.shop na Jana Francouzská?? ne Fracuzová, To samé Vinted??internetové stránky funguje velice rychle a podv. přibývá. já Vás také žádám o okamžité vrácení platby, a né i info, že balík je v přepravě- v jaké?? Storno-odstoupení od smlouvy máte v mejlu několikrát, řeší Vás policie, podáno mnoho důkazů..Mám již vytisknuty veškešré., doklady a odpoledne hlásím na Policii ČR.
@nickmonty tak uz mi take vratili penize. poslala jsem jim storno na vsechny jejich 4 maily a najednou to slo. Tak vydrzte. A dejte vedet ![]()
@Kristyna19866 ted mi psali, že se něco pokazilo, že má obj. je stornována a že jsem nedodržela podmínky. včera jsem 2× psala na zoestyle@email.cz porušení plat podmínek, nahlášení na polici ČR zřejmě si dělají srandu. Konverzaci jsem vytiskla a běžím na Policii.moc děkuji za info.