Podvodný e-shop Janattwell?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41
26.5.21 15:04

@Janattwell já děkuji za vrácení peněz, ale je mi smutno z toho, že jsem se těšila na krásné oblečení, no raději si jinde připlatím a vím že zboží přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.21 15:05

@pajatu
I u mě. Jen nevím proč tohle dělají 🤷 proč prostě neposlou zboží které si lidi objednaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.5.21 15:09

@Janattwell email jsem vam zaslala, penize ocekavam na uctu nejpozdeji zitra, pote jdu na policii. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.5.21 15:09

@n.i.k.o.l.p91 Ani ja ne. Kdyby aspon normalne komunikovali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.5.21 15:46

Tak jsem se na svuj email dockala automaticke odpovedi, ze objednavka bude mit zpozdeni? To je vtip? A obdrzela jsem slevu 200 kc na dalsi nakup?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.21 15:58

@Kristyna19866
To napsali i mě. Pak jsem jim napsala že chci svoji objednávku stornovat a za hodinu byly peníze na účtu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
26.5.21 17:01

@Kristyna19866 u mě to samé jako u Nikol, udělala jsem storno a peníze mi vrátili hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.5.21 17:28

@pajatu @n.i.k.o.l.p91 dekuju za radu holky, zkusila jsem jim znova poslat to storno na ten email ktery uvedli. Tak snad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.5.21 18:51

Tak jsem jim napsala storno plus, že jakmile nebudu mít peníze na účtě do konce týden tak na ně podám trestní oznámení a peníze mi vrátili na hned :pocitac:
Tak holky at vam to taky dobre dopadne :srdce:
Je to zlodejina a zbytecna starost navic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
26.5.21 19:53

@Scam dekujeme! Dava mi to nadeji. Ja jeste na uctu nic nemam, ale mam jinou banku tak DOUFAM ze tam zitra budu penize mit :zed: Je to hnus, meli by se stydet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
26.5.21 20:38

Odpoledne jsem požádala o strno obj, napsali mi že storno mám potvrdit na mej o vypsat formulář o odstoupení, a za hodku mi přišlo že zboží je připraveno k odeslání Takže fakt nevím co si mám myslet…Počkám do zítřka a budu řešit natvrdo. nechápu proč psát na mejl zoe stylea čekat2 dny na odpoveď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.5.21 07:44

@nickmonty tak ja penize zpet stale jeste nemam. I pres nekolik mailu. Pockam do zitra a jdu na policii. Jinak email, ze je zbozi pripraveno k odeslani mam uz take za sebou. Uz od minule stredy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.5.21 10:01

@Janattwell Spojily jsme si Vás velice dobře, p.Jana Morávková, Jan Krumla??? Váš podvodný e.shop na Jana Francouzská?? ne Fracuzová, To samé Vinted??internetové stránky funguje velice rychle a podv. přibývá. já Vás také žádám o okamžité vrácení platby, a né i info, že balík je v přepravě- v jaké?? Storno-odstoupení od smlouvy máte v mejlu několikrát, řeší Vás policie, podáno mnoho důkazů..Mám již vytisknuty veškešré., doklady a odpoledne hlásím na Policii ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
27.5.21 10:10

@nickmonty tak uz mi take vratili penize. poslala jsem jim storno na vsechny jejich 4 maily a najednou to slo. Tak vydrzte. A dejte vedet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.5.21 10:23

@Kristyna19866 ted mi psali, že se něco pokazilo, že má obj. je stornována a že jsem nedodržela podmínky. včera jsem 2× psala na zoestyle@email.cz porušení plat podmínek, nahlášení na polici ČR zřejmě si dělají srandu. Konverzaci jsem vytiskla a běžím na Policii.moc děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová