Podvodný e-shop Janattwell?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
137
28.6.21 09:09

Též jsem okradena

Objednávala jsem 25.5. objednávku v hodnotě 600,– od 1.6. Jsem odeslala 59 emailu odpověď jednou řádně stornovala jsem objednávku napsali mi kdy chci zboží doručit a nic víc denně odešlu na všechny jejich emaily opět desítky emailu o vrácení peněz a stále nic. Manžel chce dnes zavolat rodinného právníka a začít to řešit. Mám jich plné zuby.
Andrea Říhová Klatovy kdyby si to milost eshop četl. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
28.6.21 19:25

@Eva pol
k hromadnému trestnímu oznámení se přidám, taky jsem naletěla. 1600,– v tahu. Psala jsem Vám e-mail.
Objednala jsem 14.5., jednou se omluvili, že se dodávka zpozdí nebo zda chci vrátit peníze. Tak jsem ještě čekala. 31.5. mi potvrdili přijetí žádosti o odstoupení od smlouvy. Pak už nic, ani po dobrém ani po zlém. Nic zpět nepřišlo. :? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.6.21 09:55

Podvodnice

Zdravím, také se řadím k podvedeným, nicméně trochu jinak.
Tato paní mi nezaplatila za práci, mám u ní neproplacenou fakturu na 3000 Kč. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.6.21 16:28

@Yssul ja stálé čekám a nic mi teda zatim navrátili. Tak uvidim no :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.6.21 16:31

Tak holky, ted jsem koukla na ucet a penize mi vrátili. Přišly z účtu Kamrla Jan. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.6.21 17:02

@pavlinkaNH
Za kolik jste měla objednávku peněz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
30.6.21 17:07

@pavlinkaNH a na jaký email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.6.21 18:01

@Andrejka22 Objednávku jsem mela za 1532,–Kč a objednavala jsem uz 16.5. Psala jsem jim na tyto emaily: stornojanattwell@seznam.cz, informacejanattwell@seznam.cz, zoestyle@email.cz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.21 20:02

eshop Janattwell, hromadná žaloba, su to zloději..

Kdo sa prida, konečně jsem pochopila ze ma okradli. 🤮 😤 😏 bezmozkove🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.21 08:17

eL.

Bohužel jsem se též nechala napálit. S obchodem jsem se snažila komunikovat a domluvit se, ale marně. Částka sice nebyla vysoká jako u některých dalších napálených, ale i přesto předávám na Policii k řešení. Není přeci možné, aby v dnešní době takové e-shopy fungovaly!!
Kdyby byla nějaká hromadná stížnost, ráda se pod ni podepíšu.

Hezký den ženy a hodně štěstí nám všem při řešení problému:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.21 21:59

Taky jsem se nechala napálit. Odstoupení od smlouvy jsem poslala 29.5. a peníze doteď nedorazily.
Nejedná vše o závratnou částku, ale tohle si člověk nesmí nechat líbit. Absolutně žádná komunikace ze strany obchodu.
Chystám se na policii + podám stížnost na ČOI.
Hodně mě zklamalo Glami, že neověřují koho doporučují. V e-shopu jsem nakoupila na základě toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.8.21 09:14

To jsou podvodníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
11.8.21 09:30
@Bububeruška píše:
Kdo sa prida, konečně jsem pochopila ze ma okradli. 🤮 😤 😏 bezmozkove🤣 🤣

V našem právu hromadná žaloba není. Jsou 2 možnosti: buď tomu @Bububeruška nerozumí (pak by ale neměla dávat takovéto výzvy), nebo chce lidi nalákat, vybrat od nich zálohu na náklady a potom nic (takové případy už se staly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.21 14:44

Přidávám se mezi další poškozené 😥 - od června zboží nikde…napsala jsem jim email ohledně storna a odpověď pouze automatická o potvrzení storna. Do dneška peníze samozřejmě nikde a jak to tak vše čtu, takže habaďura jak má vypadat. Oklamaných nás určitě je spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová