Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem dostala peníze asi jako první. Objednávala jsem 9.5. a peníze jsem dostala 19.5. Pohrozila jsem jim policii, když nebudu mít peníze na účtu do 20.5. Již za dvě!!! hodiny jsem měla peníze na svém účtu. Bylo to asi také proto, že jsem napsala na FB varování před jejich podvodným e-shopem. Samozřejmě vše vymazali a mně zablokovali moji IP adresu, abych se nemohla podívat na jejich stránky. Napsala jsem varování také na Heureku a na Zboží a vše jsem podstoupila ČOI. Přeji všem, aby se dočkali svých peněz. ![]()
@LenkaDvorska mě potvrdili storno objednávky v pondělí 7.6 a 14 dnů mají vrátit peníze. Tak snad.
@LenkaDvorska já dostala potvrzení o storno objednávky dne 31.5. do dnes zpet peníze nemám, už jsem to řešila i s moji bankou, tak uvidím…ale určitě to v případě, že mi peníze nevrátí budu řešit dál, vadí mi totiž, že ikdyz je zřejmé, že jde o podvod, tak e-shop stále funguje a okrádají vesele další a další lidi!! Psala jsem jim snad na všechny e-maily, co jsem našla, abych se dočkala nějaké odpovědi…
@LenkaDvorska
Zrusila jsem objednavku a do 14 dne maji byt penize na ucte.
Dnes je to 14dni a nic furt na ucte neni! ![]()
Minulou stredu jsem jim psala ze pokud platba nebude do patku jdu na policii. Zadna reakce na tento email.
Myslim uz penize neuvidim.
Pry Odepisuji az za 2dny nebo 3dny.
Holky, myslim, ze vam penize jen tak neposlou. Me je poslali az asi na 5ty vyhruzny email🙄. Tak bych tomu, ze do 14 ti dnu poslou moc neverila. Nechapu, jak je mozne, ze ta stranka porad bezi a muzou dal okradat lidi.
Holky, tak hlásím, že mi zrovna vrátili peníze zpět na účet
jeste někomu přišly zpět peníze?
Anoo, aji me prisli trochu jsem v to zastarala
Zlatej muj pravnik
![]()
A jsem vylecena poslat penize predem!!
Tak dámy, peníze uz mam na svém účtu ☺️️☺️️☺️️.. pohrozila jsem a vyplatilo se to.. už nikdy ne pošlu peníze předem dokuť si ne zjistím recenze. ![]()
A doufám ze i ty ktere jsou takr podvedene dostanou své penize zpatky.
I já jsem holky naletěla, poslala jsem jim formulář a odstoupení od smlouvy, teď jen čekat, zda pošlou korunky zpět. Zítra zkusím zavolat do banky, zda to nejde stáhnout zpět. 🤦🏻♀️ Že já nejdřív nečtu recenze..ach jooo
Dnes jsem byla na policií. Take jsem naletela, nemám zboží ani peníze. Je potřeba aby to nahlásili co nejvíce podvedenych, ať to policie může řešit.
Já už jim poslala tolik emailu a stále nic. Takže jdu na Policii také. A už si mě zablokovali i na stránkách. Psala jsem jim i do chatu, že pokud nebudu mít peníze do zítra na účtu, že jdu na Policii. Zítra jim vyprší 14 dní od storna objednávky.
Včera uplynulo 14 dní od zaslání mého storna objednávky. Bohužel peníze zpět nepřišli.