Podvodný e-shop Janattwell?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
18.6.21 09:00

Bohužel se také přidávám k podvedeným. :zed: Dokud jsem neodstoupila od smlouvy tak na každý můj email odpovídali ještě během toho samého dne. Od té doby co jsem vypověděla, mi jen potvrdili storno. Už je to také více jak 14 dní a stále mi peníze zpět nepřišli. Psala jsem jim už několik emailů, aby mi peníze do dnešního rána vrátili, ale bohužel se zatím nestalo, ani na ně nereagují, dnes plánuji odpoledne vše nahlásit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.6.21 17:37

Hlásím, že mi dnes byla vrácena platba za objednávku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.6.21 08:26

Také hlásím, že mi konečně přišla včera moje platba zpět na účet. :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.6.21 07:59

Chci vrátit své peníze..někde tady v diskuzi odpovidala… máš čas do zítra.. jinak jdu na policii… ale i tak zvažuji, že se mi nelibi, že by se to neřešilo a někdo jako já a koukám ještě hodně dalších může taky naletět..! asi by jsme se všichni měly zachovat spravně a podat hromadné trestní oznámění… tady máš můj email Yssul. spirit@seznam.cz kdybys nevěděla koho si okradla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.21 13:30

Tak i mě korunky dnes dorazily zpět ☺️️🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
22.6.21 13:52

No vyborne a k cemu ten jejich business teda je dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
22.6.21 16:06

@Kristyna19866 to by mě taky docela zajímalo k čemu jim tady tohle je…🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.21 09:51

Dobrý den,
Také patřím mezi povedené.
Už semnou přestali komunikovat takže jsem si vytvořila příspěvek na Facebooku a nechávám sdílet kamarády aby aspoň trochu se šířilo že jsou to podvodníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.21 21:09

Podání trestního oznámení na janattwel

Ahoj holky, taky mě e-shop janattwel neposlal nic ani peníze, ani zboží, nikdo nekomunikuje…chtěla bych Vás poprosit, zda by jste mi mohli pomoct s podáním trestního oznámení. Pokud to podáme hromadně a bude to za víc než 10000, tak se tím začne policie zabývat..já to mám jen za 1100,tak mi policie řekla že to je malá částka, takže pokud budete mít zájem pošlete mi email se jménem a iniciály a částkou o kterou vás okradli. Pokud budete chtít zašlu na email svůj telefon a můžeme se detailněji domluvit. Myslím že tohle by jim nemělo procházet..
polednova. ev@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.6.21 06:00

Janattwell

Ahoj, já byla na policii, minulým týden. Taky jsem do e-shopu napsala že to budu řešit přes policii a včera mi dorazily peníze na účet. Takze to musím jít na policii odhlásit. Kolarova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65168
24.6.21 06:15

@Ela 92 @Eva pol proc mas dva nicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.6.21 08:45

Dobrý den,

Objednávala jsem na této stránce zboží 21.6. v hodnotě 1600,– a zatím mi poslali 4 emaily. Teď čekám na email o předání dopravci a jak jsem se tady již dočetla, tak asi nemá cenu na zboží čekat. Zajímalo by mě jestli vůbec někomu nějaké zboží od nich někdy došlo?! A nechápu, když tedy posílají “většinou” zpět peníze a zboží žádné, tak k čemu jim takový byznys je :nevim: :roll: pochybuji, že jim ty peníze nechá někdo jen tak!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.6.21 12:23

Holky…taky se přidávám. Objednala jsem zboží za 1500,– už 16.5. a do dnes nemám vůbec nic (ani zboží, ani peníze zpět) :cert:. Už několikrát jsem jim psala, odstoupení od smlouvy, rušení objednávky, žádost o vrácení peněz, informaci, že to předám policii, ale stejně mi peníze nevrátili. Takže já se klidně k trestnímu oznámení přidám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.6.21 16:08

@pavlinkaNH peníze mi vratila cca 3 dny od stornovaní objednavky, ale psala jsem ji asi 4 emaily…vlastně na to co má při objednávce a na ten druhy stornoatd…cz..poslala mi to okamžitou platbou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
25.6.21 18:55

Nechápu že je policie nezablokovala. Vypadá to, že ty peníze vrací z nových objednávek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová