Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás se vždy na nástěnce vylepí papír a rodiče píší, jestli dítko půjde nebo ne…
Všem moc děkuji. A pro rýpalky: ani mě nenapadlo, že nějaké prázdniny jsou. Minulý týden jsme ve školce nebyli. Až manžel s tím přišel, že jsou prázdniny
Do školky zítra zavolám.
![]()
Tady jsou zase některé chytré…!
Taky jsem to ted zjistovala, pac v okoli deti do materinky nejdou, tak jsem byla na vazkach..v satnach nic nebylo a na webu tez nic..
takze u na se normalne jde..
Já dávám malého do soukr. školky kam dříve chodil, od čtvrtka zase normálně do státní ![]()
Pracuji v Praze - spojená MŠ a ZŠ - oba prázdninové dny zavřeno. Některé známé školky jsou v provozu ve středu, ale zítra všude, kde mám nějaké známé, mají zavřeno. Všude zjišťovali zájem a většinou se i na velkých školkách přihlásilo třeba 10 dětí, tak v tu chvíli je provoz zavřen pro nezájem rodičů.
U nás se chodí a spojují děti, protože je jich míň, jen dopředu zjišťují. Jsem sice doma s mladším ale dcera normálně jde, nevím proč bych si jí měla nechávat doma.
U nas v pondeli zavreno, na stredu bylo nutne dite zavazne prihlasit.
U nás v MŠ omezený provoz.., ale 14dní už dávali vědět, že jsou prázdniny a prosili ať poprosíme o hlídání prarodiče
..nevím co to mají ve zvyku, samo ty maminy co jsou na MD, ať si nechají dítě doma..
Nám se babička nabídla, jinak bych malou dala do školky, sourozence ve škole nemá..tak mě prázdniny ve školách nezajímají, nevím co to spojují ze školkou.. ![]()
@Deníííí píše:
U nás v MŠ omezený provoz.., ale 14dní už dávali vědět, že jsou prázdniny a prosili ať poprosíme o hlídání prarodiče..nevím co to mají ve zvyku, samo ty maminy co jsou na MD, ať si nechají dítě doma..
Nám se babička nabídla, jinak bych malou dala do školky, sourozence ve škole nemá..tak mě prázdniny ve školách nezajímají, nevím co to spojují ze školkou..
učitelky ve školce mají 40 dní dovolené a málokdy si ji mohou vybrat celou v létě. V případě, kdy o vedlejších prázdninách je ve školce méně dětí, tak třídy spojí a dovolenou dobírají. navíc učitelé mají na školní rok 10 dní studijního volna.
No u nás teda po- st omezený, takže nejdem, jsem doma na mateřské kluk je předškolák, lae nevím co čt, pá, protože tam omezení nic neni, ale asi učitelky si myslí, že to maminky co můžou automaticky protáhnou..
@kvaček Myslím, že od čtvrtka už provoz bude normální a určitě můžeš synka do školky dát. V dřívějším příspěvku obhajuji omezení provozu na prázdniny, ale nevím, proč by měl trvat i dál. Do školy přece taky jdou děti normálně.
@sloninka některé školy mají ve čtvrtek a pátek ředitelské volno. Takže u nás ve školce bude i v tyhle dny omezený provoz, protože bude málo dětí.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.