Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já byla v 11 týdnu na placeným ultrazvuku a tam mi říkal, že to bude kluk, na dalším velkým ultrazvuku jsem byla ve 20 týdnu a tam jsme to viděli i my - bude to kluk:)
ja byla dnes v 14+6 a rekl mi ze nejspi holcicka ,ukazoval mi naky tri carky na ultrazvuku
.No ale jak pisata budu cekat na potvrzeni pozdeji.
Ahoj, mě pohlaví řekli včera na UTZ. Jsem ve 12tt. Ale mám to z prvotrimestralniho screeningu, kde je super vybavení a obrazovka UTZ velikosti promítacího plátna. ![]()
Už se i prodává test, asi za tisícovku, který prý od desátého týdne pozná podle hormonů v moči, jestli to bude kluk nebo holka.
Viděla jsem ho na netu v shopu, ale nevím o nikom, kdo zkoušel, tak dejte když tak vědět, jestli účinkuje ![]()
Já se pohlaví dozvěděla taky na placeném ultrazvuku na odhalení vývojových vad ve 12. týdnu, samozřejmě si paní doktorka nechala pár procent na možný omyl, ale od té doby nám holčičku potvrdili už dvakrát, tak snad se nespletli, protože růžová v miminkovským šatníku mírně převyšuje:-)
Nám řekli ve 20 holku,ale pak mi sestřička z gyndy naznačila,že se doktor dost často plete
,naštěstí jsem hysterka a s každým prdem letím na pohotovost,tak nám tam holčičku potvrdili ![]()
mně to řekli na velkým ultrazvuku 20+1, že je to holka a gyndař mi to zatím potvrdil…tak snad čekáme holčičku ![]()
Kamarádce řekli v 16tt že bude mít kluka a na velkým ultrazvuku jí to potvrdili ![]()
nam to treba nerekli vubec..pac to mala proste ani jednou nikde neukazala ![]()
tak nám řekli ve 13tt že máme holčičku…byli jsme v prvním trimestru na screeningu v Brně a pan dr je špička mezi lékaři a hned to veděl byl to hodně dlouhej UZ…tak uvidíme 5.10. co nám řekne naše dr ![]()
nam v 16.tt pri odberu plodovky, hned druhy den jsme vedeli a vime na stopro ze kluk ![]()
No me u tohodle tehu to nešlo pořadne vydet až do 30 tydne pořad pry byla špatne otočena a tak a asi je to pravda že u holky to de špatne vydet protože čekame holku.Ale ja sem to tak nak citila a nakupovala holčiči veci přece bych nemohla čekat až nekde do 30 tydne.To u prvniho tehu jme čekali kluka a to mi řekli hned na 18 tydnu nebo možna ješte dřiv šlo to hned vydet.
tak mě řekli v 16 tt že „asi“ holčička…a ve 22tt mi na velkém UTZ jasně potvrdili a ukázali chlapečka…taky se chystáme na 4D, tak doufám, že tam se nám klučík ukáže znovu ![]()
No tak jak to tu čtu, tak se musim usmívat a začínám se těšit
jsem ve 13tt a ve čtvrtek jdu na velkej UTZ, tak oba s přítelem doufáme že se aspoň něco málo dozvíme
Přítel i můj táta by moc rádi holčičku, já bych jim to přála. Ale sama tak nějak „cejtim“ že to bude spíš kluk. I podle té čínské tablky mi vyšel kluk
i když tomu zase takovou váhu vážně nepřikládám ![]()
Ahojky,
mě doktor na pohotovosti řekl, že to bude holčička, a to v 17.tt. Můj gynekolog to potvrdil na velkém UZ ve 22.tt a holčička se mi narodila. Někdo tvrdí, že je to možné vidět již ve 13.tt, ale já bych se spíš přikláněla k období okolo toho 20.tt. Držím palečky, aby to holčička byla.