Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Mě to bylo oznámeno ve 20tt - prý 100% kluk.
No, uvidíme za 2 měsíce ![]()
@bonnie14
Už ve 12tt? Mě všichni tvrdili, že to ještě vidět není… Ale jsem hrozně nedočkavá
, jdu 12.7. na prvotrim. screening k Apolináři a tak nějak doufám, že to už bude vidět…
Toho 12. budu 12+2, tak třeba už něco uvidějí, prej jsou u toho Apolináře dost šikovný, tak snad… ![]()
Taky jsem byla v prvním trimestru na screeningu, ale ještě nic neviděli ![]()
Ahoj nám řekl doktor ve 12., že čekáme holčičku
nikdo nám nevěřil, že je to moc brzo, ale při každé návštěvě to jen potvrzoval. Na 3D ultrazvuku jsem to už poznala i já ![]()
@Miraell
Ono to asi bude dost individuální, asi záleží na doktorovi a taky na prckovi, jak si tam zrovna hoví a jak se vyvíjí… No když já jsem fakt hroooozně zvědavá…
, tak doufám, že u nás to vidět půjde..
![]()
@_Kaczenkaa_ píše:
@bonnie14
Už ve 12tt? Mě všichni tvrdili, že to ještě vidět není… Ale jsem hrozně nedočkavá, jdu 12.7. na prvotrim. screening k Apolináři a tak nějak doufám, že to už bude vidět…
Toho 12. budu 12+2, tak třeba už něco uvidějí, prej jsou u toho Apolináře dost šikovný, tak snad…
No ale ja byla pred odberem plodovky v centru prenatalni diagnostiky a tam jsou opravdu machri, verila jsem jim to ![]()
Ve 12tt kluka, ale rikal, ze at to neberu tak stoprocentne a v 16tt potvrdil. No je to kluk jako buk ![]()
Holky, koukněte
http://baby2see.com/…enitals.html A mi řekl, že to budou kluci, prý 100% a byla jsem 19+6
Tak uvidíme, jak to dopadne ![]()
@bonnie14
Tak uvidím no, asi taky záleží jakej tam bude zrovna doktor, jdu do toho centra FM v Apolinářský… Tak mi drž palec, ať je to vidět… ![]()
@Marruš
Ty jo to je dobrý…
No tak jsem zvědavá jestli tu mojí „holčičku“ poznaj, když to podle tohodle není ještě v tom 12tt pořádně vidět…
![]()
@_Kaczenkaa_ mě to totiž taky zajímalo a našla jsem v jiné diskuzi tenhle odkaz. Je fakt super
Ale pomohlo mi to
Když jsem šla na NT screening ve 12tt, tak jsem se nezlobila, že nic neviděl ![]()
No.. Můj doktor to věděl jistě už právě na 12. týdnu, malý se dobře natočil - udělal mi z toho fotku, kde jsou vidět varlátka.. No a potvrzeno to bylo někdy kolem 20.
@Marruš
Tak já mu tam asi taky nezačnu hubovat, když nic neuvidí, ale byla bych radši kdyby viděl
Jsem hrozná nedočkavka, co?
.. Ale já stejně vím, že to bude holčička, krásná, zdravá a celá po mamince…
![]()