Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě u prvního kluka při porodu (nebyl dřív vidět) a teď měl tušení kolem 13tt, v 18 jsem pinďu viděla asi i já, takže druhý kluk, ale dokud nebude venku, můžu si dělat iluze ![]()
No mě to řekl ve 20tt, že to bude holka, ale ještě jsme se nenarodili…ale už se prý spletl a na 3D jsem nebyla ![]()
Ahoj tak mě delali ultrazvuk po 17tydnu nic mezi nozkama nebylo..a dnes 20+2tt velky ultrazvuk a on ten pytlik dorostl
no tak jsem zvedava co bude příště ![]()
@Stokova píše:
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat v kolikátém týdnu vám doktor na ultrazvuku zjistil pohlaví miminka.Jsem ve 13 tt,doma už máme dva kluky tak chceme vědět jestli se nám povedla holčička.
Melo by to byt videt asi od 12. tydne,'ale pro jistotu nam to rekli az v 16. tydnu. ![]()
Do 20tt stále holka a pak na velkém utz v tom 20tt mi jiný doktor řekl, že máme pindíka
a když jsem chodila na kontroly stále jsem si nechala říkat jestli tam ten pindík fakt je ![]()
Tak ja byla opět už u svého gyndaře a pindíka potvrdil:D takže až ve 20tt mi to vlastně řekli na 100% ![]()
Za tyden jdu na kontrolu a budu 16tt a uz se nemuzu dockat az se dovim co to bude ![]()
Já už jsem naléhala v 13tt- mimisek byl hodně aktivní tak že nic vidět nebylo, v 16tt se schovával tak že také nic až pujdu na velký utz v 20tt tak snad už konečně se to dovím ![]()
U nás 13+3, že to bude kluk, nedalo se to přehlédnout, viděla jsem to i já
ale dr. říkal, že by to mohla být i pupeční šnůra…v pátek jdu na velký utz, měla bych být 20+2 tak jsem zvědavá jestli se potvrdí ![]()
Nám ve 20tt bylo řečeno že čekáme holčičku bez váhání a teď na 31tt byla holčička znovu potvrzena, tak doufám, že se doktor nespletl a nenarodí se kluk ![]()
Tak dnes mi dr. sdělil, že to,,vypadá" na holčičku, ale nemůže to 100% potvrdit. Prý u kluků je tendence, že svá pohlaví skrývají až do porodu
.Už se u někoho dr. spletl, že řekl holčička a pak z toho byl kluk? ![]()
Na předposlední kontrole v 16tt. se prcek nechtěl natočit.. Včera na velkém UZ ve 20.tt řekl, že holčička
..Věřím, že se nezmění, protože jsme si malinkou princeznu moc přáli ![]()
@Anet29 ano u me 17 tt holka ze v tu chvili videl holku a 20 tt na velkem ultr.kluk a p tyden potvrdil znov kluka gyndar ze se tedy my lil
Ahoj holky
můžu se přidat? jsem ve 20. týdnu těhu a pohlaví mimča si chceme nechat jako překvápko
Jenže zvědavost začíná být silnější než já
dnes se mě dr ptal, jestli chceme vědět pohlaví, řekla jsem že ne…každopádně on sotva začal s utz a už věděl…teď mě hryže zvědavost, jak je možné, že to hned viděl a byl si dost jistý…myslíte, že spíš chlapeček nebo holčička? ![]()