Ve kterém týdnu Vám doktor prozradil pohlaví miminka?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
_Kaczenkaa_
29.6.12 17:46

@Amber_1977
Oni prej kluci jsou vidět dřív… Cituji svou kamarádku, mi napsala: „že tam něco "visí“ poznáš hned, ale to kávový zrnko není moc vidět" :lol: :lol: Mě hrozně pobavilo tohle její vysvětlení.. :dance: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
29.6.12 17:47

@_Kaczenkaa_ mě odhadoval 2 kluky, ale říkal, že se toho nemám ještě chytat ;) No a pak v tom 20tt už to bylo jasné a vidělné i mně :lol: Takže vysněný páreček se nechystá ;) Ale už teď se na ty svoje kluky těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
29.6.12 17:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
29.6.12 17:52

@Marruš
Ono to většinou není, tak jak si člověk naplánuje… Třeba mi taky řeknou kluka.. :lol: Věšet se kvůli tomu nepůjdu, bude náš, tak co… :) A určitě by byl taky zdravej a krásnej po mamince… :dance: :dance: :lol:
(P. S.: Dneska mi strááášně hrabe)… :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
29.6.12 17:54

@_Kaczenkaa_ :lol: :lol: a já si pořád říkám, že se spletl můj dr. i genetik :mrgreen: :mrgreen: (asi mi taky hrabe :mrgreen: ) Ale přesně jak píšeš. Je jedno co to bude. Hlavně, ať je to zdravé ;) A krásné samozřejmě po maminkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
29.6.12 17:56

@Marruš
:hug: :palec: Tak, tak, nejsi náhodou z Prahy, koukám, že bysme si docela rozumněly… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
29.6.12 18:00
@_Kaczenkaa_ píše:
@Amber_1977
Oni prej kluci jsou vidět dřív… Cituji svou kamarádku, mi napsala: „že tam něco "visí“ poznáš hned, ale to kávový zrnko není moc vidět" :lol: :lol: Mě hrozně pobavilo tohle její vysvětlení.. :dance: :lol:

No.. To je sice fakt, ale druhému tam teď na 12T UTZ taky něco málo „viselo“ a doktor řekl, že zatím neví, protože zatím tam má tzv… - a to jsem zapomněla něco jako hermafroditního pindíka jsem pochopila :zed: Takže jistí to asi ty orgány, případně až pozdější stadium, kdy se ta pipka od pindíka už jasně odliší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6410
29.6.12 18:00

@_Kaczenkaa_ to teda nejsem :D Jsem z Ostravy. Ale tak virtuálně taky dobrý ne? :lol: :hug: I když, v Praze bývám často…teď teda moc ne. Prý jsem rizikovka, tak neriskuju ;) A jj, myslím, že jsme naladěné na stejnou notu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
29.6.12 18:06

@Marruš
No jasně, stejně nám hrabe… :lol: :lol: :hug: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
29.6.12 18:07

@_Kaczenkaa_ a někdy (aspoň mi) teda řádně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_

@Amber_1977
Tak uvidím, jestli něco řeknou, pak napíšu… :) (hermafroditní pindík pobavil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

• Citovat
  • Upravit
_Kaczenkaa_

@Marruš
Mi povídej někdy je to opravdu :zed: :zed: :lol:

• Citovat
  • Upravit
6410
29.6.12 18:08

@_Kaczenkaa_ no, to znamená, že jsme normální a zdravé :lol: :lol: :hug: :hug: (tak a za chvíli nás ukamenujou, protože si tady vypisujeme a je to už mimo téma :lol: :lol: :hug: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
29.6.12 18:17

@_Kaczenkaa_ Jsem ten termín fakt zapomněla :oops: Semenný hrbolek to taky nemohl být - když holky spermie nemají :nevim: Fakt to nedám :zed:

• Citovat
  • Upravit
395
29.6.12 18:58
@Amber_1977 píše:
No.. To je sice fakt, ale druhému tam teď na 12T UTZ taky něco málo „viselo“ a doktor řekl, že zatím neví, protože zatím tam má tzv… - a to jsem zapomněla něco jako hermafroditního pindíka jsem pochopila :zed: Takže jistí to asi ty orgány, případně až pozdější stadium, kdy se ta pipka od pindíka už jasně odliší :mrgreen:

Přesně tohle mi také řekl doktor v 13tt, ale k tomu dodal, že to stejně ze 70% vidí na kluka. Já sice chtěla holčičku, ale co.. hlavně že je to (t'uk t'uk zatím) zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí