Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky a jakou mate zkusenost s tim ze kluci jsou videt bez problemu a jakmile je to holka je problem s urcenim? ve me to proste porad hloda ale chci a hodlam to vydrzet az na sal:)
Crystal, také to stále neviš? Občas narazím na Tvé příspěvky. Já mám doma taky dva kluky a třetí miminko na cestě a ne a ne se ukázat. Jsem ve 20.tt.
Ahoj, tak me vcera (16.tyden) Dr rekla ze je to kluk, chtela sem spis holcicku, myslite ze je to 100% takhle brzo?
@Liduš-kluci píše:
Crystal, také to stále neviš? Občas narazím na Tvé příspěvky. Já mám doma taky dva kluky a třetí miminko na cestě a ne a ne se ukázat. Jsem ve 20.tt.
nevim v 16 sice jiny dr rekl ze kluk jenze to bylo po minutovem UZ za prachy, ve 21 tt muj dr nejdriv ze holka pak ze tam neco vidi ale ze to muze byt pupecnik a ve CT jsem vyla na poseldnim UZ a to dr zas ze nic a pak ze tma neco je ale neni to velke jako pindik a je tam pupecnik a mimco sebou mele takze nevime…
Tak nám řekl doktor ve 20+0, že to bude holčička. Že tam od kluka prostě nevidí ani pindika ani kuličky… tak snad u toho i zůstane. Ale nechce se mi čekat až na ten ultrazvuk ve 30. týdnu… to je strašně dlouho
ráda bych holčičku a ráda bych, kdyby mi jí někdo potvrdil ještě dřív
tak pak jedině asi 4D ultrazvuk… ![]()
@_Kaczenkaa_ budu drzet pesti
dej pak echo ![]()
ja nevedela jestli tomu v tom 12tt muzu verit, i kdyz dr byl vazne tady v Brne kapacita, ale musela jsem na plodovku a tam si i rikam, jestli chci nebo nechci rovnou i urcit pohlavi, tak jsem kyvla a ta holcicka se nam potvrdila. Ted to moc vedet nechci, nevim proc, nejspis ze me laka to vzruso dozvedet se to az po porodu, navic manzel by ted rad kluka a ja zase holcicku, protoze jsou proste uzasny
![]()
@Crystal87 jakpakto ze ty to nevis? mimco neni exibionista? ![]()
Ahoj holky, mně řekl doktor, že čekám holčičku při velkém UTZ(21týden),pak mi to potvrdil o 2týdny později jiný doktor na 3D a ještě můj gynekolog ve 33tt opět říkal holčička a máme krásnou Janičku
(byl to i můj sen, já hrozně chtěla holčičku
)
@bonnie14 píše:
@_Kaczenkaa_ budu drzet pestidej pak echo
ja nevedela jestli tomu v tom 12tt muzu verit, i kdyz dr byl vazne tady v Brne kapacita, ale musela jsem na plodovku a tam si i rikam, jestli chci nebo nechci rovnou i urcit pohlavi, tak jsem kyvla a ta holcicka se nam potvrdila. Ted to moc vedet nechci, nevim proc, nejspis ze me laka to vzruso dozvedet se to az po porodu, navic manzel by ted rad kluka a ja zase holcicku, protoze jsou proste uzasny![]()
![]()
@Crystal87 jakpakto ze ty to nevis? mimco neni exibionista?
neni ani trochu spis naopak:))Kluci ty ty svoje krsavce vystrkovali hned aby nebylo pochyb ale tohle miminko je stydlin:)
Ale tak to bude nadherny prekvapko ne?
to bych si moc prala nevedet az do konce, ale jak se znam, vysonduju to pri nejblizsi prilezitosti ![]()
@bonnie14 píše:
Ale tak to bude nadherny prekvapko ne?to bych si moc prala nevedet az do konce, ale jak se znam, vysonduju to pri nejblizsi prilezitosti
ja prekvapko nechtela, chtela jsem to vzdy vedet co nejdriv:))
Ahoj holky, mě doktorka řekla kluka už na prvotrimestrálním screeningu ve 12tt. Bylo to prý hezky vidět a do teď se to potvrzuje. Holčička je prý vidět později. ![]()
@NikysekR píše:
Ahoj holky, mě doktorka řekla kluka už na prvotrimestrálním screeningu ve 12tt. Bylo to prý hezky vidět a do teď se to potvrzuje. Holčička je prý vidět později.
mě to řekl až ve 20tt ![]()
@Katjinka Jestli je to první mimi, tak kluk je podle mě o krapet lepší - je to mámin mazánek
Teda, nevím, jak to mají lesby, ale jinak to křížení pohlaví prostě funguje - já jsem ze šmoulete úplně odvařená a ani kříženec Keanu Reevese, AL Pacina a Rodena dohromady by proti šmouleti neměl šanci