Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mě pan doktor řekl ve 12tt,že je to chlapeček a nikdo mi nechtěl věřit,že už je to poznat,ale i mi to pan doktor ukázal na ultrazvuku na genetice,že je to chlapeček a pak mi to řekl a potvrdil v 16TT a na 100% se to ví ve 20TT ![]()
Ahoj holky. chtela bych se zeptat jak zjistim v jakem tydnu jsem. mam byt ve 26t. podle posledni menstruace. a pred tydnem jsem byla u jinaci doktorky a ta mi rekla ze jsem ve 24t. podle toho jak je miminko velke..tak ted nevim..mate nektera s tim zkusenost?
@verccca píše:
Ahoj holky. chtela bych se zeptat jak zjistim v jakem tydnu jsem. mam byt ve 26t. podle posledni menstruace. a pred tydnem jsem byla u jinaci doktorky a ta mi rekla ze jsem ve 24t. podle toho jak je miminko velke..tak ted nevim..mate nektera s tim zkusenost?
Ahoj, ono se to dost často většinou liší. Já jsem taky podle MS jinak, než podle UZ.
Je to uplně normální, takže jsi ve 24tt.
@verccca píše:
Jinak podle MS datum porodu mam mít 18.10 a podle UZ 23.10..
ja podle ms mam mit termin 27.zari.fakt se to pocita podle toho jak je plod velky??ale kazdy je jinak velky ne??
@verccca píše:
ja podle ms mam mit termin 27.zari.fakt se to pocita podle toho jak je plod velky??ale kazdy je jinak velky ne??
Jasně počítá se to podle toho, jak je to veliké UZ to změří a aj Ti tam ukáže vlastně týden…
No ja mam sveho doktora a byla jsem u neho naposledy ve 14t. a to mi delal ultrazvuk. a pak pred tydnem jsem byla u jineho doktora, protoze ten muj neordinova. a to jsem mela byt ve 25tydnu a on mi rekl 23tyden.
Mne se kluci ukazali na velkem UZ, ale vedeli jsme to z plodovky…pochyby nebyly ani trochu ![]()
Ted mi sice dr v 16tt rekl ze je to kluk, ale muj gyndar ve 21 ze nejdriv holka…pak ze tam neco zahlidnul ale nevi co a dneska opet to same…neco tam sice je ale na pindika moc male a nejde tam videt je tam pupecnik a miminko kopalo jako o zivot. Takze vime kulovy a nechame si to az na sal:))
Me to rekli v 19.tt na velkym UTZ a ted v pondeli 36tt opet receno, ze holcicka, tak doufam, ze to tak bude, protoze jinak to bude chudacek v ruzovouckym ![]()
Když jsem chodila na prohlídky, tak mě doktorka nebyla schopná říct co to je. Potom při odběru plodové vody jsem se dozvěděla, že je to holčička ve 21.týdnu.