Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Elvis1. Děkuji za příspěvek
no, já zvědavosti dnes asi neusnu a to mám před sebou jeste 4 měsíce ![]()
@Crystal87 píše:
nevim v 16 sice jiny dr rekl ze kluk jenze to bylo po minutovem UZ za prachy, ve 21 tt muj dr nejdriv ze holka pak ze tam neco vidi ale ze to muze byt pupecnik a ve CT jsem vyla na poseldnim UZ a to dr zas ze nic a pak ze tma neco je ale neni to velke jako pindik a je tam pupecnik a mimco sebou mele takze nevime…
Tak co se vám narodilo? ![]()
Můj gynekolog ve dvacátém týdnu. Řekl tehdy, že na 65 procent holka, na třicet pět kluk. Ve stejném týdnu jsme byli na vyšetření srdíčka a tam mi paní doktorka řekla, že to bude holka. Od té doby jsem kupovala růžové oblečky a dnes máme doma krásnou princeznu. ![]()
Nám potvrdili na 100% kluky ve 13tt na 3D ultrazvuku
a i my s manželem jsme ty pindíky, krásně na monitoru viděli ![]()
Tak kluka i holku ve 20tt na velkem 3D UTZ v Gennetu…
Oba na 100% a oboje vyslo… ![]()
Mně ve 22. týdnu řekla „jasnej kluk“ a stejně jsem na to nesázela ![]()
Mně v 13tt na NT screeningu řekla dr., že asi chlapeček. V 18tt že 90% holčička a na velkém UTZ v 22tt jsme všichni jasně viděli pindíka s pytlíkem ![]()
Ten 18tt si vysvětlujeme tak, že pindík byl schovaný u bříška (mimčo bylo zády, nožičky u sebe, prcka vystrčená) a kávové zrno tvořily faldíky od nožiček ![]()
Tak uvidíme, co se nám nakonec narodí ![]()
Dceru mi řekli v 15.tt , syna v 13.tt při NT. Trefili se v obou případech.
U nás nevěděli do velkého ultrazvuku ve 30. tt, a tam řekla doktorka že na 99% holka. Ale stejně jsem počítala s tím, že by to mohl bejt kluk…
Mě ve 14tt řekla že to bude chlapeček, ani mi to říkat nemusela, nedalo se to přehlídnout
a to jsem nebyla na 3D ale na klasickým ![]()
U mě také ve 14 týdnu, ale neřekl mi to
já jsem to viděla sama, tak jsem se ptala na pindíka
zda ho tam má
a on řekl že ano…, a u první holčičky nám to řekl asi až v 16 týdnu