Ve kterém týdnu Vám doktor prozradil pohlaví miminka?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
7.11.13 14:55

kluk nebo holka?

Ahoj, jsem v 18tt, myslíte si že to na UZ by mohl být piňďa??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
7.11.13 20:18

Mně ve 12.tt řekla doktorka na screeningu, že ona je přesvědčená, že to bude holčička. V tomto týdnu to prý určují dle směru pohlavní trubice nebo co.No a v 15.tt na 3D řekla, že to spíš vidí na kluka, ale prý těžko říct-mimi se nechtělo moc ukázat, bylo zabořené do placenty jak do peřinky. A teď v 17.tt u mojí dr sedělo mimi na turka, takže si z nás normálně dělá srandu:-)Ale doktorka říkala, že se dá přřesněji určit pohlaví v tom 13.tt než třeba v 15.-16.tt,což mě překvapilo. Ale mám vydržet a v tom 20.už to bude určitě vidět, pokud zase mimi nevyhlásí stávku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.11.13 20:20

22. týden a pak 30. a stejně jsem jim nevěřila (ale nakupovala v modrém) :-)

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
7.11.13 20:22

Já to ptaní se před 20. týdnem nechápu, sama moje doktorka to nerada říká, prý i na ten velký ultrazvuk se máme vydat co nejdéle, pokud chceme znát pohlaví. Abych se ve 13. týdnu dozvěděla holka a v 16. kluk, na to nemusím chodit k doktorovi, padesát na padesát je to i bez nich ;-)

• Citovat
  • Upravit
304
7.11.13 20:33

Ahoj mužů se k vám přidat? Jsem ve 26 tt a do teď nevím co čekám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.11.13 20:37

@nicolini
Kolegyně to netušila do porodu, nějak se jim dítě nechtělo ukázat. :mrgreen: Já byla přesvědčená, že si to taky říct nenechám a užiju si to nevědomí až do porodu, u prvního bylo jasný, že čekám kluka (prostě jiná varianta se nepřipouštěla díky silné intuici), ale včera jsem objevila na internetu dokonalou holčičí vestičku a musela jsem ji koupit. Takže hned, jak bude možnost, se na pohlaví zeptám.

• Citovat
  • Upravit
304
7.11.13 20:41

@ncc1701 ja se to snažím zjistit jenže prcek se nechce ukázat sice doktor na srdicku mi tenkrát řekl že pindika neviděl a od te doby se nechce ukázat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2445
8.11.13 09:20

Dobrý gynekolog to pozná podle směru pohlavního hrbolku. Koukni na odkaz do spodní části stránky na černobílé fota.
Mě to dr. takhle určil už v 11tt

http://www.baby2see.com/…enitals.html

@ncc1701

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.11.13 09:37

@pepřenka
Hlavne k tomu potrebuje dobrej a citelnej ultrazvuk. Nemam rada to „dobrej“ gynekolog to pozna uz v 11. tydnu, jak kdyby ti, co si na to takhle brzo netroufaj bez onoho „vypada to na…“ stali za hovno. Spatnej gynekolog zanedbava peci a ma na svedomi zbytecna umrti, tak to aspon vidim ja.

• Citovat
  • Upravit
2445
8.11.13 09:41
@ncc1701 píše:
@pepřenka
Hlavne k tomu potrebuje dobrej a citelnej ultrazvuk. Nemam rada to „dobrej“ gynekolog to pozna uz v 11. tydnu, jak kdyby ti, co si na to takhle brzo netroufaj bez onoho „vypada to na…“ stali za hovno. Spatnej gynekolog zanedbava peci a ma na svedomi zbytecna umrti, tak to aspon vidim ja.

Dobrej jsem myslela, že dělá screeningy, fecha a pod. tudíž má i dobrý ultrazvuk (jako ten můj) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.11.13 22:16

No když se dítě blbě natočí nebo má mezi nohama pupečník a podobně, tak nestačí ani nejlepší ultrazvuk, co mají na diagnostice v porodnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Avonte
10.11.13 07:36

Ve 13, teď jsem 21 a stále je to chlapeček:)

• Citovat
  • Upravit
316
18.11.15 09:44

Tohle mě neustále fascinuje! To je snad jasné že je hlavní ať je miminko zdravé a v pořádku!! Nechápu tyhle opovědi neustále se opakující. Hlavní je zdraví a to ví úplně každá budoucí maminka tak proč se nemoct zeptat na pohlaví nebo na to kdy se ho dozvím??? To se má napsat jako otázka,,HLAVNĚ AŤ JE MIMINKO ZDRAVÉ ALE MŮŽETE MI ŘÍCT KDY SE DOZVÍM POHLAVÍ?" Trošku se už proberte :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.11.15 07:26

@Jinnynka Jsi normální? Prober se laskvě Ty a nebuď hysterická. Pohlaví se dozvíš podle toho, jestli nejsi tlustá, jak bude miminko natočené, jak dobrý ultrazvuk bude mít gynekolog a jak bude šikovný… A o zdraví se tu mluví v té souvislosti, že aby maminky nešílely, když to není vidět, tak že to není to nejdůležitější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
19.11.15 13:10
@Slečna Ferka píše:
@Jinnynka Jsi normální? Prober se laskvě Ty a nebuď hysterická. Pohlaví se dozvíš podle toho, jestli nejsi tlustá, jak bude miminko natočené, jak dobrý ultrazvuk bude mít gynekolog a jak bude šikovný… A o zdraví se tu mluví v té souvislosti, že aby maminky nešílely, když to není vidět, tak že to není to nejdůležitější.

Reagovala jsem na to, že opět a zase maminky píšou že je jedno jaké je pohlaví hlavně ať je miminko zdravé! Je jasné že všem jde o to ať je miminko zdravé! Myslela jsem to tak že chci na otázku kdy se dozvím pohlaví číst odpovědi tehdy a tehdy a ne takové jako Ježiš to je snad jedno hlavně ať je zdravé. Jako by nám snad nešlo o zdraví jen ať je to chlapeček(holčička) To už se vážně ani nemůžeme zeptat na to kdy se dozvíme pohlaví miminka pokud vše bude jak být má? :nevim: ale zpětně jsem četla svůj příspěvěk a vidím že vyzněl právě tak jako bych byla jedna z nich :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí