Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je tady maminka co cekala ve 12 tydnu chlapecka a mela chut na sladke a po obliceji mela akne a celkove na ni vypadalo vycerpani?
To jsem měla když jsem čekala holku i kluka. To s pohlavím nesouvisí.
Ja mam 2 kluky, u obou mi bylo tak zle, ze sem nemela chut na nic, akne jsem nemela, naopak vlasy a pleť jsem měla o dost lepší nez normlane a unavena jsem byla, to jo.
@Seiferos já mám dva kluky a holčičku u všech jsem zvracela jak vzteklá a kluků jsem akné měla hodně a holčičky prakticky vůbec
Ja čekala holku, chutě na slané a pleť krasna jako nikdy. To jsou jen pověry
@Seiferos píše:
Je tady maminka co cekala ve 12 tydnu chlapecka a mela chut na sladke a po obliceji mela akne a celkove na ni vypadalo vycerpani?
To nesouvisí s pohlavím..
Když jsem čekala syna, neměla jsem vůbec chuť na sladké a ani jeden pupínek. Vyčerpaná jsi proto, protože jsi těhotná. To s pohlavím nemá nic společného.
To jsou všechno takové babské povídačky, počkej na ultrazvuk.
Ja cekala chlapecka, sladke jsem jedla hodne, ale pry jsem vypadala skvele, tak nevim. ![]()
Když jsem čekala syna, měla jsem super pleť i vlasy a sladké jsem nemohla ani vidět.
Když jsem čekala prvního kluka tak jsem jedla samé slané mastné salámy a vůbec ne sladké obličej jsem měla abnormálně pupinkovaty strašný bolaky hrůza děs teď čekáme druhého kluka jim samou čokoládu tyčinky sušenky dortíky což normálně nemám vůbec ráda a pleť mám krásnou bez jediného pupinku ![]()
Tak nám nejdříve doktor řekl, že to bude kluk…během pár minut obrátil a nakonec řekl že neví, na UTZ jsme byli v 12+1..takže moudrá vůbec nejsem a na jendu stranu mě to mrzí, protože další utz bude buh ví kdy.. Jinak mám obličej samé akné, má vyrážka je snad ještě horší než před početím a já si vubec nevím rady, co na to patlat..proto nepatlám nic.. jo a jinak mám teda víc chut na slané než na sladké..