Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojte. Co myslíte? 13tt
Vážně?
musela jsem si tu fotku rozkliknout abych vůbec poznala kde má miminko hlavu.. Z tyhle fotky fakt nic poznat nejde - prostě dítě 50:50, co říkal doktor?
Ahojky holky, co myslíte holka nebo kluk? Krásný den přeji a děkuji za odpovedi ![]()
Ahoj holky, co myslíte holka nebo kluk? Hezký den a děkuji za odpovědi ![]()
Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček? ![]()
No a neni lepsi se zeptat treba erudovanejsich osob jako je lekar?
@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečka
Psala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne ![]()
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečkaPsala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne
Tak kdyz to nepoznaji ani doktori zatim, tak my asi tezko
kazdopadne je to 50:50
vytrvej a dozvis se.
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečkaPsala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne
Na 100% ani lékař…
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček?
No úplně jednoduché za a) v jakém tt jsi? Pokud 12-14tt tak jeste vydrž hodně dětí se ukáže az na druhem screeningu (kamarádce treba az po 30tt) a za b) z tyhle fotky to nelze poznat
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček?
Vždyť na té fotce je vidět hlava a tělo miminka. Z tohohle ti pohlaví nevykouká ani doktor. Na to by byla potřeba fotka toho, co má to dítě mezi nohama ![]()
A jak bychom to měly poznat? Z velikosti nosu?
počkej si na další ultrazvuk a musíš se koukat mezi nohy dítěte.
Je to z boku… Musí být utz jedine pod zadečkem. Takhle ti nikdo neřekne… Protože mu mezi nohy nevidime
@Popokatepetla píše:
Vždyť na té fotce je vidět hlava a tělo miminka. Z tohohle ti pohlaví nevykouká ani doktor. Na to by byla potřeba fotka toho, co má to dítě mezi nohama
Není pravda..pohlaví se v určitých týdnech dá poznat jediné z boku, ale musí být vidět pohlavní hrbolek. Podle jeho směru se určí pohlaví. Tady bohužel. videt není.
@Čičorečka Moje máti nám vyvěštila pohlaví z „něžné lebeční kosti“a rozhlašuje to pyšně po celé široké rodině. Už se těším, až se za 3 měsíce dozví, že se sekla ![]()
@Crystal87
Ano, tohle jsem také slyšela, ale vůbec nevím, kde by na té fotce měl být, proto jsem se zkusila zeptat tady, když jsem pročítala diskuze a viděla názory ostatních a některé měly pravdu
Jinak děkuju a my si teda počkáme do 20.týdne ![]()