Poznáte pohlaví podle fotky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.12.18 10:07
@Anonymní píše:
Ahojte. Co myslíte? 13tt

Vážně? 8o musela jsem si tu fotku rozkliknout abych vůbec poznala kde má miminko hlavu.. Z tyhle fotky fakt nic poznat nejde - prostě dítě 50:50, co říkal doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.19 11:38

Holka nebo kluk?

Ahojky holky, co myslíte holka nebo kluk? Krásný den přeji a děkuji za odpovedi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.1.19 21:29

Holka nebo kluk?

Ahoj holky, co myslíte holka nebo kluk? Hezký den a děkuji za odpovědi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 13:57

Je poznat pohlaví miminka?

Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček? :think:

• Citovat
  • Upravit
3392
5.9.19 14:05

No a neni lepsi se zeptat treba erudovanejsich osob jako je lekar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 14:10

@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečka :D Psala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne ;)

• Citovat
  • Upravit
3392
5.9.19 14:12
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečka :D Psala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne ;)

Tak kdyz to nepoznaji ani doktori zatim, tak my asi tezko ;) kazdopadne je to 50:50 ;) vytrvej a dozvis se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
5.9.19 14:15
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick
Určitě je, ale když to byla napřed na 80% holčička a teď prý nemůžou vyloučit ani chlapečka :D Psala jsem, že se tu ptám jen ze zvědavosti, vím, že mi to nikdo jiný na 100% neřekne ;)

Na 100% ani lékař…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 14:18
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček? :think:

No úplně jednoduché za a) v jakém tt jsi? Pokud 12-14tt tak jeste vydrž hodně dětí se ukáže az na druhem screeningu (kamarádce treba az po 30tt) a za b) z tyhle fotky to nelze poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
5.9.19 14:18
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jsem tu nová, ale už nějaký čas přemýšlím, jestli se tu ze zvědavosti zeptat nebo ne. Poznáte někdo z téhle fotky, jestli je to holčička nebo chlapeček? :think:

Vždyť na té fotce je vidět hlava a tělo miminka. Z tohohle ti pohlaví nevykouká ani doktor. Na to by byla potřeba fotka toho, co má to dítě mezi nohama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
5.9.19 14:37

A jak bychom to měly poznat? Z velikosti nosu? :lol: počkej si na další ultrazvuk a musíš se koukat mezi nohy dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
5.9.19 15:10

Je to z boku… Musí být utz jedine pod zadečkem. Takhle ti nikdo neřekne… Protože mu mezi nohy nevidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
5.9.19 15:11
@Popokatepetla píše:
Vždyť na té fotce je vidět hlava a tělo miminka. Z tohohle ti pohlaví nevykouká ani doktor. Na to by byla potřeba fotka toho, co má to dítě mezi nohama :)

Není pravda..pohlaví se v určitých týdnech dá poznat jediné z boku, ale musí být vidět pohlavní hrbolek. Podle jeho směru se určí pohlaví. Tady bohužel. videt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2896
5.9.19 15:12

@Čičorečka Moje máti nám vyvěštila pohlaví z „něžné lebeční kosti“a rozhlašuje to pyšně po celé široké rodině. Už se těším, až se za 3 měsíce dozví, že se sekla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 15:54

@Crystal87
Ano, tohle jsem také slyšela, ale vůbec nevím, kde by na té fotce měl být, proto jsem se zkusila zeptat tady, když jsem pročítala diskuze a viděla názory ostatních a některé měly pravdu ;) Jinak děkuju a my si teda počkáme do 20.týdne :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky