Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
to Hoco má kamarádka, je to slušný kočár, i když není úplně lehký,a spoň mně nepřišel. skládá se do placky, jako sporťák. ale tuhle na podzim uvezl dvě děti, 11/2007 a 04/2008
košík je luxusní.
ale nevím, kde je k vidění, akmarádka ho koupila naslepo..
nomad má další kamarádka a vždycky mě znovu překvapí, jak je lehký, vždycky říkám, že Jané se za poslední dobu povedl nomad a energy, jinak nic moc ![]()
mezi těma dvěma bych já ale určitě volila nomada…
Tak to já taky. Zatím užší výběr Nomad a Maclarany, ještě chci vidět Bogaboo Bee a mezi tím si musím ujasnit, co je pro mě důležitější - váha kočárku nebo jízdní vlastnosti a pohodlí
… Zatím tajně doufám, že to Beečko to bude za ty peníze nabízet oboje ![]()
Ja taky hledám a našla jsem zatím baby jogger mini city má zátěž až 20 kg, BGB BEE+ mám jeh ho nechci ničit skládání a v letadle
Obnovuji diskuzi
Hledám lehké skladné golfáče pro velké dítě (hlavně na délku, na váhu průměr). Podmínkou je polohování. Sporťák máme, takže do terénu není třeba (ale zas aby zvládl kostky, občas trochu rozbitý chodník, udusanou hliněnou cestu). Nic extra drahého, bude to druhý kočár do auta a tak, ale vezmeme asi jetý, takže tím se cena tak jako tak sníží..
Tak za mě jednoznačne Fortuna od babypointu, má spojenou rukojeť, lehoučká, skladná, jde až do lehu, or nákupní košít, též jsem kupovala, jen do auta, ale holčina má 1,5 roku a už na kočárku moc být nechce, takže jsem prodala trojkombinaci, golfáč a nechala si jen Fortunu. Za pár peněz a jsem fakt nadšená. Tak mrkni.
@jopo nevypadá špatně, ale váží skoro 10 kg, to už je skoro jak náš sporťák ![]()
@Radka84 já také pořád hledám a hledám, chtěla bych vidět a zkusit v nich malýho tyto http://www.detskezbozi.com/…t-20144.html a tyto http://www.detskyruzek.cz/…yo_2013_2014
@Radka84 váží podle netu 9,5kg. Mně to přijde dost málo, já měla sporťák od trojkombinace a to bylo dělo, toto je fakt lehoučký, složím jednou rukou a jednou rukou v poho narovnám do auta, ale nenutím. Jinak 10kg váží 1 balík s vodama /6ks/ tak můžeš porovnat. Já jsem fakt 100% spokojena a šířím dál, kamarádka už si též koupila a nemůže si vynachválit.
Ahojky holky.
Tak já jsem právě řešila to samé. A výsledek mám doma Valco snap 4. Je suprovej, lehkej 6,5kg, velkej a skladnej. Jen je to novinka minulého roku a zatím není v bazarech. Ne teda se zajímavou slevou. Má jednu z nejdelších zádových opěrek vůbec.
![]()
@jopo lehké golfáče si představuju tak do 7 kg, 10 už fakt váží lehké sporťáky. Ale i tak díky za tip ![]()
@majka 4 hmm, ten vypada vyborne, ale ta cena, ta mi asi doma neprojde, kdyz to budeme mit jen jako druhy kocar
Mas zkusenost jak se s tim jezdi ve snehu a v terenu? Ze bych strelila celou trojkombinaci, stejne s ni nejsme spokojeni, a koupila bych tyhle golface a pro pristi mimino jen nejaky hluboky ![]()
@Radka84
Jak jsem psala, právě jsem to pořešila. Mám ho ani ne týden. To víš ve sněhu to nebude hitparáda, ale lepší než klasické golfky určitě. Ty přední se daj zaaretovat a myslím, že to bude ok.
Já taky musela nejdřív prodat starý kočár a pak jsem si koupila tento. A jestli bude ještě jedno dítko, tak by taky šupkalo v těch osmi měsících do tohoto. Co se týký terénu, fakt nevím i když naše sídlištní chodníky připomýnají tankodrom a jede supr. Malá si ho zamilovala a kupodivu i manžel. A co máš za trojkombinaci? Já měla kajtex tramonto a byla jsem max spokojená, jen je to těžký kočárek 15kg, tak na dovču jsme piřídili tento. Jinak jsem přemýšlela měsíc. ![]()
@majka 4 a jo, sorry, to jsem nejak prehledla, ze jsi ho zrovna koupila ![]()
Letos ne, ale obvykle tu míváme tuny sněhu, tak se bojím mít jen golfky
![]()
Mám ted Jané Slalom Reverse. Ještě popřemýšlím, chtěla jsem původně jen nějaké levné golfáče, to zas bude doma boj
![]()
@Radka84
Tak to držím palce, moc dobře to znám. To bylo otázek a proč a nač a zač…
S klasickýma golfkama budeš mít problémy vždycky. Tech osm koleček je na houby. Ještě jsem se dívala na Espiro magic,
ten třeba seženeš bazarovej. A ještě koukni na Bebé beni izzy, ten je asi o tisícák levnější než valco. To byl velkej konkurent, je o něco těžší 8kg, ale u nás nebyl k nakouknutí. A pro tebe píší, že je vhodný do terénu. ![]()
@majka 4 teď jsem se koukla za kolik bychom prodali ten Reverze a snad si ho nechám, než ho prodat za tak málo
Každopádně díky, pouvažuju ![]()