Pohotovost a nejspíše angína

16077
11.5.19 14:43

Kdybych neměla 40ky.. přečkala bych do pondělí. Hodně pij a kloktej vodu se solí, pomůže od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65357
11.5.19 14:43

Pokud je to jen zvýšená teplota a bolest není nesnesitelná, šla bych zítra k obvodnímu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
11.5.19 14:44

Se zvýšenou teplotou bych asi nejela. Ale já mám na začátku angíny hned čtyřicítky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1431
11.5.19 14:59

Jestli ti je fakt blbě tak jed, já jsem takto byla asi před 5 lety, nevěděla jsem co mi je, aspoň mi dali antibiotika, ale druhý den jsem musela k obvodacce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
11.5.19 15:16

Kup si zatím tantum verde forte, zalez do postele a preckej do pondělí. Já se takhle taky od včera lecim, bolest v krku, klouby, teplota a na pohotovost nejedu, jen kdybych měla vysoké horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 15:18

Já mám bolesti zad, teploty a vydržím do pondělka. Teplo, hodně pít, střídat Paralen a ibalgin ☹️️

• Citovat
  • Upravit
26872
11.5.19 15:26

@Vlastina18 Priessnitzuv zabal, paralen, a sup do postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
11.5.19 15:29

Děkuju všem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
11.5.19 15:57

Jak mám čepy na mandlích a blbě se mi polyká, jedu na pohotovost i kdybych teplotu neměla. Změří mi CRP a většinou jsem dostala antibiotika hned. Jednou mi je i rovnou píchla. Pokud to na antibiotika je, tak pohotovost zajistí rychlou úlevu, nač čekat do pondělí. Nikdy na mě jako na hypochondra nekoukali naopak jsem dostala pochvalu. Obvoďačce jsem si vždycky jen zavolala, aby mi mohla zpětně vystavit PN a šla k ní až mi bylo lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
11.5.19 16:00

Já bych klidně jela, zrovna u nás řádí streptokok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.19 16:07

Jít na pohotovost s bolenim v krku bez teploty? A ještě ve 2 hod ráno nejlíp :potlesk: Chudák doktoři :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21910
11.5.19 16:18
@Anonymní píše:
Jít na pohotovost s bolenim v krku bez teploty? A ještě ve 2 hod ráno nejlíp :potlesk: Chudák doktoři :nevim:

Hele ty hrdino, ja třeba angínu poznám bezpečně, ta bolest v krku je úplně jiná, než u virozy a horečku nemám nikdy, ani zvýšenou teplotu. Takže ano, ja bych na pohotovost s bolesti v krku a bez teploty jela.. ono takový to hrdinny čekání a samolecba muže udělat víc škody, než užitku. Otekle mandle, ze ti znemožní polykat, absces, který ti pak musí řezat, díky, už nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
11.5.19 16:19

Já bych jela, pokud bych měla horečky.. Takto asi fakt ne.. Dala bych si třeba Voltaremn na záda- klouby, paralen, aby mě nebolela hlava a pokud je někde možnost, vyslala bych koupit nějaké cucavé něco do krku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.5.19 17:41
@Anonymní píše:
Jít na pohotovost s bolenim v krku bez teploty? A ještě ve 2 hod ráno nejlíp :potlesk: Chudák doktoři :nevim:

Tak já třeba mám při angíně takový bolesti v krku, že nemůžu ani polykat, takže bych klidně v ty dvě ráno jela. Doktor je v práci, ne na dovolený. :roll:
Moje máma taky šla s bolestí v krku na pohotovost a hned ji poslali do nemocnice na ORL, protože tam měla absces, kterej jí museli řezat. Dokonce tam doktor z pohotovosti volal (byla to jiná nemocnice, u nás ORL není), jestli tam dorazila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
11.5.19 17:43
@Anonymní píše:

Jak chudáci doktoři? Oni jsou tam snad zdarma a dělají to jako charitu? Myslím, že jsou za to normálně zaplacení, tak jak „běžní“ lidé, když chodí na směny na noční ne? a navíc proč by jezdila ve 2 ráno, když se ptá teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí