Pohovor a jeho výsledek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahoj, prosim o radu. Zítra mám jit na pohovor, ale od včerejška mi není dobře a dneska mam 38. Děcka jsou na tom podobně. Já tvrdím, že ráno zavolám a slušně se omlouvim a domluvíme jiný termín. Chlap tvrdí, že je to neslušné a že nám jit a nějak to zvládnout. Ale za jedno budu mimo a za druhé budu šířit bacily. Jde o to, že je to opravdu dobrá příležitost.
Já nám odpověď jasnou, ale napadlo mě, že se zeptám tady.
Pokud máš kontakt, tak bych napsala e-mail nebo sms už dnes večer. Za mě čím dřív to kandidát zruší, tím líp. Personalista může pracovat až od devíti a bude naštvaný, že mu voláš už v 8h (mimochodem, jednou mi volal kandidát v 5:30
), nebo naopak může být od 6h v práci, a mohl by si spoustu věcí přeplánovat, když už by informaci o zrušení pohovoru měl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uprimne, je to dost na prd situace.Kdyz budes uplne k. o,tak se omluv a zkus vyjednat novy termin, pokud ti bude tak, ze by jsi to zvladla, ale je ti blby sirit bacily, zeptala bych se jich, jak se na to oni citi, ze ty to zvladnes, ale je to na nich.No, prislo to v blbou dobu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak pise @zrcadlo dnes jim napis email, nebo jestli komunikujes po tel, tak zpravu klidne, s tim ze rano je telefonicky kontaktujes. Minimalne pujde videt zajem o reseni situace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Presne tak..normalne to otocit. Ne, ze omlouvam se, jsem nemocna a proto neprijdu..to napise kdokoliv, kdo se chce pohovoru vyhnout a sance na klesnou na bod mrazu. Napsat nebo zavolat a narovinu rict, ze momentalne jsi dostala horecku, takze nechas na NICH rozhodnuti, jestli na rozhovor dojit nebo ho odlozit, protoze si uvedomujes, ze bys mohla rozsirit bacily. Pokud jsou rozumni, sami ti navrhnou jiny termin.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit