Pohovor: Bylo to správné rozhodnutí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6361
13.4.26 16:25
@hospodki píše: Více

Souhlasím. Toto jsem chtěla napsat.

Asi to tam musí být zlé, jinak by to při pohovoru neřekl. :think:

Ono někomu to nemusí vadit, je tzv. splachovací. Na někoho si netroufnout a někdo je daná jasná oběť, kterou „slepice uklovou“.

Vystřídala jsem pár zaměstnavatelů, tedy i kolektivů. Ženské kolektivy jsou z mého pohledu horší, než mužské.
Zlatí chlapi.
Aktuálně převážně mužský kolektiv. Zatím spokojenost.
Kamarádka je na jiném oddělení. Samé ženské. Její šéfové se po ní vozí. Prý to tak dělá každé, která je služebně nejmladší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
13.4.26 16:51
@Anonymní píše: Více

Odchod je podle mě správná volba, pokud je prostředí nevyhovující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5858
13.4.26 18:18

Já dělala jen v ženském kolektivu, ale malém.
Bylo nás 6 a pohoda.
Pak k nám dali muže a katastrofa.
Týpek měl pocit, že ženské za něho vše udělají…

Nicméně je to prostě loterie. Záleží, jak se to sejde.

Ale ty si udělala dobře. Už kvůli nadřízenému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68814
13.4.26 19:52

Za mě kolektiv je jedna věc, ale jak se k tomu staví vedení, druhá. Pokud šéf považuje za v pohodě, že ženský, ty se furt štěkaj, tak blbý.
Pracovala jsem v hodně různých kolektivech, momentálně jsem v desetičlenném čistě ženském (plus chlapi kolem, co dělají jiné práce) a je to pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.26 21:38

To vám přeju, a máte pravdu, záleží jak si lidi sednou. Aspoň vím, že tohle bylo přes čáru.

• Citovat
  • Upravit
25
14.4.26 06:16
@Anonymní píše: Více

Myslím, že tě z nějakého důvodu zaměstnat nechtěl. Kdyby ano, nepomlouval by podřízené, naopak by třeba dodal, že doufá, že do kolektivu dobře zapadneš.
Případně nabídl i nějaké benefity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3507
14.4.26 08:47

Je to chlap a vidí to ze své pozice. Jeho úhel může být zkreslený, takže jestli se ti jinak práce líbila, tak bych do toho šla a zkusila na vlastní kůži. Můj šéf je lehce šovinista a to co on občas o ženských utrousí… Taky to beru s nadsázkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 09:23

Pracovala jsem v ženském kolektivu při škole, směny 12 h, nepřetržitý provoz. Měla jsem směny různě, takže jsem pracovala střídavě se všemi. Jedna pomlouvala druhou, některé se ignorovaly, jiné byly v pohodě. V aktuálním zaměstnání máme ženský kolektiv (naštěstí nejsem jeho součástí) a je to slepičárna. Face to face je to samé Aničko, Janičko, Michalko, Leničko a za rohem by si vyškrábaly oči :poblion: Donáší na sebe, pomlouvají se, hnus. Fluktuace je velmi velká, šéf neřeší.

Kolektiv je pro mě důležitý, je to akorát o nervy. Do takové práce bych nenastoupila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 11:05

@Obleva Těžko říct, do hlavy jsem mu neviděla. Ale proč by volil tak složitou a nečestnou okliku, stačilo se se mnou rozloučit a říct obligátní ozveme se. Třeba jsem mu nějak lidsky nesedla, i to je možné.

@Lucie008 Vadilo mi, jak nadřazeně se se mnou bavil, po tom, co mi řekl o kolektivu. Co bych jako chtěla a proč se nad tím vůbec pozastavuju, že všechny ženské kol. jsou takové. Už je to jedno, rozloučili jsme se. Diskuzi jsem založila, protože jsem se s tímto nikdy nesetkala a úplně mě to vykolejilo a nahlodalo, že jsem vadná já.
V jeho kolektivu uspěje jen ženská, která si nenechá nic líbit. Nebo bude péct s ostatními.

Anonym Slunečnice - Tohle znám, na první pohled samé cukrbliky a za zády pomluvy. Nechápu, kde se to v lidech bere. Myslím, že se atmosféra na pracovišti dost podceňuje.

Souhlasím, kolektiv je pro mě také velmi důležitý.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat