Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše: Více
Máš pocit, že se tu málo troli? A „kamaradka“ souhlasí, že ji takhle drbeš veřejně na netu?
To u vás platíte pohřeb tahle předem? U nás udělají odhad, ale nakonec je výsledná faktura až po pohřbu, tak mě překvapuje, že paní platila půlku už nyní… Stejně tak, že rodina ji vyšachovala z přípravy pohřbu, tak snad když se o muže na Konci života starala, tak věděla jako první, že zemřel a mohla začít jednat ne? Jako za mě je to velice nestandardní.
@stinga píše: Více
Ano, bohužel to těhotenství už bylo vážně moc ![]()
Ale dobrej troll.
Dostávala by ho, než by dítě dostudovalo. Takže klidně čtvrt století.
@Ahep píše: Více
Paní uváděla, že o něho partnerka pečovala, chápu, že nejsou vziti, ne každý potřebuje svatbu, ale tak snad nějak vyřešenou teoretickou pozůstalost měli. Že ji už majetek odkázal za života, závěť. Pohřeb může být nákladná záležitost, ale tak když nemám moc peněz, bude prostě skromný. Zde se nezdá, že by se jednalo o nějaké náhle úmrtí a po 12 letech soužití, lidé asi v letech když po muži zůstaly děti… Tak prostě nějaké úspory musí mít.
@mamka0 píše: Více
vždyť zakladatelka několikrát psala, že kamarádka je hodně movitá, což musí být, když zahodila možnost vdovského a sirotčího důchodu, což by při průměrné jejich výši bylo za 26 let života dítěte cca 8 milionů 800 tisíc, tak to musí být sakra bohatá ![]()
@Yasmen píše: Více
já vím, tuto problematiku znám, kolegyně-kamarádka je vdova
@Yasmen píše: Více
téměř 9 milionů - no kamarádka nepotřebuje, tak stát ušetří, to je od ní sice hloupé, ale ušlechtilé
@kavenka píše: Více
já jsem tomu, nevím proč, nevěřila od začátku,
tady už anonymní trollové pohřbili kdekoho - přítele, manžela, sami sebe,
už jen čekám, kdy nějaký troll pohřbí své dítě - ale v tomto zvráceném světě bych se už moc nedivila
@mamka0 píše: Více
u nich dělají všechno nějak divně, a není divu, když je to vymyšlené
no jsem, nevěřila jsem ti to od začátku a čekala, kdy se do toho zapleteš,
už jen to „kde stát na pohřbu“, nevěděla jsi ani, že na pohřbu se nestojí, ale sedí
to píše každý troll - proč bych si to vymýšlela? - protože se nudíš, tak sis vymyslela diskusi
Primo v uvodu pise, ze spolecne deti nemaji… takze je hodne divne, ze je najednou tehotna.
Příspěvek upraven 26.10.25 v 00:08
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@stinga jsi tedy detektiv 😂