Pohyby plodu 28. týden těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
1.12.12 12:31

Já budu mít taky první miminko a taky kluka. Manžel je šťastný jako blecha, že bude kluk. Máme to těhotenství totiž vymohlené. Proto jsem si od začátku těhotenství naordinovala myslet pozitivně. Termín mám za šest týdnu a to už uteče jako voda. Určitě to taky zvládneš dotáhnout do štǎstného konce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 17:58
@Vila2 píše:
Já budu mít taky první miminko a taky kluka. Manžel je šťastný jako blecha, že bude kluk. Máme to těhotenství totiž vymohlené. Proto jsem si od začátku těhotenství naordinovala myslet pozitivně. Termín mám za šest týdnu a to už uteče jako voda. Určitě to taky zvládneš dotáhnout do štǎstného konce :D

Děkuji, my máme taky vymodlené a taky je můj celý šťastný za kluka. Termín máme v únoru, taky za chvíli vlastně

• Citovat
  • Upravit
55
1.12.12 20:12
@Anonymní píše:
Děkuji, my máme taky vymodlené a taky je můj celý šťastný za kluka. Termín máme v únoru, taky za chvíli vlastně

Tak se nestrachuj a užívej si to, protože to je nejhezčí období co muže žena prožít. Já se totiž bojím, že to je poprvé a naposled. Určitě se, ale budeme snažit ještě o jedno miminko. Já se jen trochu bojím porodu, protože to je cesta do neznáma a nevím co od toho mám očekávat. Co ty bojíš se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 21:01
@Vila2 píše:
Tak se nestrachuj a užívej si to, protože to je nejhezčí období co muže žena prožít. Já se totiž bojím, že to je poprvé a naposled. Určitě se, ale budeme snažit ještě o jedno miminko. Já se jen trochu bojím porodu, protože to je cesta do neznáma a nevím co od toho mám očekávat. Co ty bojíš se?

Já ne, vůbec, třeba to ještě přijde, ale zatím se nebojím. A jak dlouho jste se snažili o miminko?

• Citovat
  • Upravit
55
1.12.12 22:04

Snažili jsme se skoro tři roky. Byla to hrůza si tím vším projít, ale stálo to za to :D. Já jsem byla v pořádku, ale manžel měl dost špatný spermiogram. Když to řeknu lidově, tak v ejakulátu nebyli žádné spermie. Byl to pro nás šok :(. Prostě mu diagnostikovali neplodnost. Musel podstoupit operaci mesa-tesa, to je mikrochirurgické odebrání spermií z varlat. Šance, že se nějaké najdou byla jen 20%. A oni se mršky našli :D. A pak klasika. 1 IVF neůspěšné, 1 KET též bez úspěchu, 2 IVF byl konečně úspěch. Konečně jsem na testíku našla ty dvě vytoužené čárky :srdce: No a nyní čekáme za šest týdnu chlapečka ( Vojtíška ). Už se nemužu dočkat až toho tvorečka uvidím. Jen jak jsem psala se trochu bojím porodu. Čím víc se to blíží tím víc jsem nervózní. Jak dlouho jste se snažili vy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.12 22:07
@Vila2 píše:
Snažili jsme se skoro tři roky. Byla to hrůza si tím vším projít, ale stálo to za to :D. Já jsem byla v pořádku, ale manžel měl dost špatný spermiogram. Když to řeknu lidově, tak v ejakulátu nebyli žádné spermie. Byl to pro nás šok :(. Prostě mu diagnostikovali neplodnost. Musel podstoupit operaci mesa-tesa, to je mikrochirurgické odebrání spermií z varlat. Šance, že se nějaké najdou byla jen 20%. A oni se mršky našli :D. A pak klasika. 1 IVF neůspěšné, 1 KET též bez úspěchu, 2 IVF byl konečně úspěch. Konečně jsem na testíku našla ty dvě vytoužené čárky :srdce: No a nyní čekáme za šest týdnu chlapečka ( Vojtíška ). Už se nemužu dočkat až toho tvorečka uvidím. Jen jak jsem psala se trochu bojím porodu. Čím víc se to blíží tím víc jsem nervózní. Jak dlouho jste se snažili vy???

No tak to je úžasný!! To je super, že se podařilo, moc ti to přeju. Krásný jméno máte, taky nad tím přemýšlíme :) nám se zadařilo po několika měsících, do půl roku nějak.

• Citovat
  • Upravit
55
1.12.12 22:15

Tak to jste měli super :D., že jste se dočkali poměrně brzo… Kdyby jsme čekali holčičku, tak se měla jmenovat Vaneska, tak doufám, že to třeba ještě přijde. A vy jméno ještě nemáte vybrané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.12 14:05
@Vila2 píše:
Tak to jste měli super :D., že jste se dočkali poměrně brzo… Kdyby jsme čekali holčičku, tak se měla jmenovat Vaneska, tak doufám, že to třeba ještě přijde. A vy jméno ještě nemáte vybrané?

Rozhodujeme se :) Jo, ale tenkrát mi to přišlo nekonečné. :oops:

• Citovat
  • Upravit
18.8.17 00:12

Ahojky holky,

Jsem prvorodička, tím pádem taková vystrašená mamina :lol: Naše malá od 20tt řádila jak ďábel, a dnes jsme ve 28tt a už řádí minimálně. Je to tím, že už má třeba svůj klidovej režim den a noc? Občas mě to znepokokuje, tak jsem si říkala, že se optám těch zkušenějších :* :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
18.8.17 10:38

@Mchalupová Ahoj. No taky jsme měli takové období kdy jsme cítila pohyby málo ale cítila…Ale taky mě to někdy vystrašilo že půl dne nic… Když nebudeš cítit pohyby dej si kafé nebo čokoládu…Pokud ale neucítíš žádné pohyby tak pak bych jela k doktorovi pro jistotu ale taky jsem to tak měla… ted mi příjde že mi brzo prokopne břicho jak moc a často kope :mrgreen:
 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
19.8.17 12:44

Já jsem 28 tt, a kope…tak nějak akorát ;) vetsinou když sním něco sladšího, nebo když se natáhnu, před spaním a ráno při probuzení. Ale v noci mě nebudí, tak vlastně nevím, jestli to nějak souvisí ;) ještě nedávno kopal dost silně, až mi břicho nadskakovalo, teď se ta síla jak když zmírňuje..a nebo si zvykám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.17 17:08

Holky, tak jsem to trošku podcenila :lol:. Malá začla teď už pořádně dovádět, bříško mi nadskakuje jak kdyby tam hrála fotbal, nejlepší je to v noci, kdy mě probudí a nedá mi vůbec spát :-D Nedávno celej víkend sem v noci skoro nespala, byly jsme s manželem na grilovačce, a asi jak je zvyklá na nějaký režim tak jí to otravovalo, a přijeli jsme ráno asi kolem jedné hodiny a do 7 ráno mi nedala klidu, a v neděli skoro taky ne :lol: :lol: takže si myslím, že to ted všechno začne. Ale upřímě, teď mě ještě spíš trápí křečové žílyjavascript:; Probudím se a najednou křeč v jedné noze, a za chvíli v druhé a pořád takhle dokola. Tak nosím kompresorní punčochu, a beru detralex, a k tomu si musím píchat clexane 0,8. Tak snad ty nožky přejdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí