Pohyby plodu v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
6.1.13 20:50

@Kiki03 - 26tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
6.1.13 20:55

@anicka18 Tak to je podle me normalni. Já si pamatuju že jsem malou citíla tesne nad stydkou kostí :D nemohla jsem sedětkdyž se vrtěla hrozně to bolelo neboj všechno je v pořadku připrav se na to že bude huř a huř s tema kopancama :D obzvlast na konci tehu

• Citovat
  • Upravit
1917
6.1.13 20:58

@Kiki03 - tak děkuji za uklidnění :) sice jdu v utery k dr.. ale chlap porad plasi a jezdil by na pohotovost.. nejradeji by aby mel utz doma :mrgreen: no tak to je pekny ze bude hur :mrgreen: na silvestra uz jsem mela nervy v kyblu a brecela kazdych 5min jsem litala na wc desnej tlak a nic neteklo nastesti to asi po pul hodce preslo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kiki03
6.1.13 21:03

@anicka18 ne to ja bych nejzedila jen kdyz budes citit min pohyby tak to jo!!! ale tohle je normalni hlavne na konci tehu jsem i brecela jak me ty kopance bolely

• Citovat
  • Upravit
258
9.1.13 22:36

@mončís Tezko rict, ale mam to stejne, pohyby v horni polovine briska jsou minimalni, stejne jako na leve strane…malej sebou sije jak das, ale jen naprave strane anebo dole, ale fakt poradne:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
amanda3456
25.2.13 21:08

Zdravím holky :) mohla bych se na něco zeptat?? :) jsem ve 22tt a zajímalo by mě zda ste přibližně v tomto týdnu taky cítily pohyby hodně dole v podbříšku?? někdy mě kopne tak, že mě to škube až dole jakoby do pochvy nebo jak to mám říct :mrgreen: myslíte, že je to v pořádku?? někdy mě kope normálně u pupíku ale někdy fakt hodně dole i mi někdy příjde jakoby do střev :think:

• Citovat
  • Upravit
155
25.2.13 21:15

Podle mě záleží na poloze miminka já to zase cítila až v krku malej mě strašně kopal pod žebra. Ale pro klid to konzultuj na talší náštěvě u gynekoložky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
25.2.13 21:40

Můj malej je nožičkama dolů snad celé těhotenství a cítím zásadně kopance div ne v pochvě :lol: Je to odborník na dno dělohy a na močák :lol: Jsem ve 27.tt. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
25.2.13 21:41

Miminko má v deloze ještě hodně místa a pluje si sem a tam. Myslím, že je vse v pořádku. Ale pokud máš opravdu obavy, tak se raději zeptej lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
26.2.13 23:39

36tt a babatko ma nekoplo este ani raz! Po cely cas nacvicujem techniky hypnoporodu. Som tak kludna, kazdy den meditujem a babatko tiez.Je uzastne citit ako sa jemne natahuje a s celeho srdiecka mu dakujem ze ma nekope ako tvrdia mnohe ine mamicky, vraj je to bolestivy zazitok… Po rozhovoroch som stretla iba dve ine mamicky ktore dietatko nekopalo, takze dnes mam pocit ze jeto skor vinimocne, mat tak kludne dietko v brusku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí