Pohyby plodu v podbřišku

mončís
6.9.12 12:33

pohyby plodu v podbřišku

Ahoj, jsem ve 20 týdnu a už tak od 18 cítím pohyby. Ze začátku byli cítit spíš večer když jsem ležela na zádech, a teď poslední týden se ozývá i přes den ale nejvíc ráno jak se vzbudím a vylezu z postele. Pohyby cítím ale furt jako by v podbřišku. To znamená že je hlavičkou na hoře?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1577
6.9.12 12:44

@mončís ve 20 týdnu se všemožně přetáčí, jednou je dole hlavičkou, jednou zadečkem. I na UTZ chodím často a jednou je nahoře a jednou dole, to se tak určit nedá. Já to taky cítím v podbříšku a je jedno, čím je nahoru a čím dolů.
Mě se nejvíc ozvývá v práci, když sedím dlouho v klidu u PC a pak večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.9.12 12:47

Taky cítím nejčastěji v podbřišku a naposledy byl prcek hlavičkou dole, ale je ještě malý a má tam místo, tak si myslím, že je každou chvíli jinak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
mončís
6.9.12 12:49

Jo jo s tím počítám, že se tam bude ještě točit, ale že jsem zatím ten pohyb necítila jinde. Jsem po prvé těhotná tak o tom nic nevím a všude se ptám nebo hledám :oops:

• Citovat
  • Upravit
mončís
6.9.12 12:51

A je normální že třeba teď sedím už tak hoďku u PC a tu celou dobu ho cítím. vždycky mě kopne ak je chvilku klid, pak po chvilce zase. za chvilku jdu pryč takže to přirovnávám k tomu, že jsem v klidu a ozývá se mi. Přes den když něco dělám tak ho taky cítím ale jen občas.

• Citovat
  • Upravit
5230
6.9.12 12:54
@mončís píše:
A je normální že třeba teď sedím už tak hoďku u PC a tu celou dobu ho cítím. vždycky mě kopne ak je chvilku klid, pak po chvilce zase. za chvilku jdu pryč takže to přirovnávám k tomu, že jsem v klidu a ozývá se mi. Přes den když něco dělám tak ho taky cítím ale jen občas.

Jednak, když něco děláš, tak se nesoustředíš na pohyby a jednak mimča většinou spěj, když se máma pohybuje, proto maj tak rádi houpání i po narození :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
6.9.12 12:57

TAky jsem prvně cítila pohyby pouze v podbřišku. JAkoby bublinky nějak od 18. týdne. Ono to přijde jak miminko poroste.
Měsíc před porodem mi pak vrážela patu pod žebra, to si teprve užiješ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
6.9.12 12:58
@mončís píše:
A je normální že třeba teď sedím už tak hoďku u PC a tu celou dobu ho cítím. vždycky mě kopne ak je chvilku klid, pak po chvilce zase. za chvilku jdu pryč takže to přirovnávám k tomu, že jsem v klidu a ozývá se mi. Přes den když něco dělám tak ho taky cítím ale jen občas.

Já cítila nejvíc v autě, jakmile jsem delší dobu seděla v jedné poloze, tak mě nakopla „matko pohni se“ :mrgreen:
A potom zaručeně večer když jsem šla spát, to tam dělala kotrmelce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14996
6.9.12 13:12

Ona děloha je teď sotva po pupík a mrně se tam všemožně mele, podbřišek je na to nejcitlivější, o poloze to nic nevypovídá, ještě tam má dost místa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
6.9.12 13:20

@mončís ve 20tt se mimčo točí, jak se mu zrovna chce..ale obecně - pokud cítíš kopání hlavně dole, potom tam má i nožičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
7.9.12 14:56

Ahoj, já jsem už ve 24.týdnu a pohyby cejtím už kolem 20.týdne. Je to nádherný pocit :)

• Citovat
  • Upravit
mončís
7.9.12 14:57
@luciee9 píše:
Ahoj, já jsem už ve 24.týdnu a pohyby cejtím už kolem 20.týdne. Je to nádherný pocit :)

já budu začínat 20týden a pohyby jsem začínala registrovat od 18. ale až teď vim 100% že je to prcek :)

• Citovat
  • Upravit
luciee9
7.9.12 15:04
@mončís píše:
já budu začínat 20týden a pohyby jsem začínala registrovat od 18. ale až teď vim 100% že je to prcek :)

Jo, já si třeba lehnu večer a s přítelem koukáme už jak kope a nebo přes den to cejtím a vždycky se pousměju.

• Citovat
  • Upravit
9030
7.9.12 15:05

@luciee9 zatím se usmívej - dokud to jde..až bude větší, tak ti kopne do žeber nebo do močáku..a to už tak k smíchu není.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luciee9
7.9.12 15:09
@poosleda píše:
@luciee9 zatím se usmívej - dokud to jde..až bude větší, tak ti kopne do žeber nebo do močáku..a to už tak k smíchu není.. ;)

to jo, ale stejně je to nádhernej pocit 8)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky