Bříško vypadá to na kluka či holku? :o)

1226
6.9.12 10:31

Bříško vypadá to na kluka či holku? :o)

AHojky :mavam: prosím můžete mi říct svůj názor na moje bříško? třeba z vlastní zkušenosti? Na utz nám dr potvrdila 90% holčičku( pry nevidí zadne varlata, spise stydke pysky),ale i přes to bych ráda slyšela váš názor :) děkují
Co se týče chutí bezkonkurenčně vede sladké :palec:,za celé těhu mi nebylo vůbec špatně..Z různých tabulek mi vychází kluk, z prstýnku na vlase vychází holčička :lol: tak teď babo raď :think: :kytka:
Dnes jsem 33+4tt, a mimi je otočeno hlavičkou dolů :)
Přikládám foto bříška + mimís na 3D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
6.9.12 10:34

Na prstýnku mi vycházela holka, podle uz to byla na 60% holka (nechtěl se ukázat),podle břicha a pleti kluk. A kluk to byl. ;)

• Citovat
  • Upravit
ArankaC.
6.9.12 10:35
@Nela89 píše:
AHojky :mavam: prosím můžete mi říct svůj názor na moje bříško? třeba z vlastní zkušenosti? Na utz nám dr potvrdila 90% holčičku( pry nevidí zadne varlata, spise stydke pysky),ale i přes to bych ráda slyšela váš názor :) děkují
Co se týče chutí bezkonkurenčně vede sladké :palec:,za celé těhu mi nebylo vůbec špatně..Z různých tabulek mi vychází kluk, z prstýnku na vlase vychází holčička :lol: tak teď babo raď :think: :kytka:
Dnes jsem 33+4tt, a mimi je otočeno hlavičkou dolů :)
Přikládám foto bříška + mimís na 3D..
:lol: :lol: :lol: Věř UTZ, na babské povídačky a jiné „zaručené“ metody nevěř. Mě říkal obvoďák, že podle tlaku to bude holka, další doktorka, že podle špatné kvality pleti mírně řečeno to bude taky holka, podle břicha zaručeně holka, to říkali všichni, takže když se ve 20. týdnu potvrdil kluk, jen jsem se tomu smála. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
6391
6.9.12 10:35

Vypada to na kluka …Ale jsou to vetsinou babske rady, a nemusi tomu tak byt…I kdyz u me to vyslo, mela jsem brisko do predu do male spicky, a byl to kluk …Ale nekdo ma brisko kulate a je to kluk… ;) Kazdy to ma jiny,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
6.9.12 10:36

@lucineeccka no pleť se mi taky nijak nezhoršila, jen vlasy se mi teda dost mastí a chloupky všude rostou rychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
6.9.12 10:36

Já bych věřila ultrazvuku, na takové babské řeči jako tvar bříška, chutě a vzhled matky bych nedala…mě podle vzhledu prorokovali při prvním těhotenství všichni kluka a byla to holka, ted mám úplně jiné chutě než při prvním a je to zase holka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.9.12 10:37

Jinak z prstynku mi taky vysel kluk..A kuk to byl.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
6.9.12 10:42

@Nela89 Tak podle břicha fakt kluk :lol: Ale na babský řeči nedej. Pokud na UTZ viděli na 90% holku, pak to holka bude. Oni se totiž jistí, proto neříkají na 100%. Ačkoliv teda já svojí holčičku měla z nezávislých zdrojí potvrzenou pětkrát, přičemž naposledy (rychlý výjezd po tom, co na mě ve 32tt spadla obrovká vrata, přičemž jsem ještě bránila rok a půl staré dítě) při vyšetření se mi daoktorka ptala - chcete vědět, co čekáte? A já že by to měla být holka a ona, že je to holka a že se vystavuje takovým způsobem, že se to nedá splést :lol:

Zato kluk se schovával, potvůrka, ale to bylo mega břicho hodně dopředu, při holce bylo takové širší a měla jsem ohromné boky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.9.12 10:45

U mě si byl doktor ve 20tém týdnů jistej, že to bude holka.. Pleť hnusná, chuť jsem měla na smažený, bříško malý a špičatý.. Prstýnek jsem nezkoušela :jazyk: a je to holka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
6.9.12 10:46

Podle břicha kluk, ale věřila bych UZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
6.9.12 10:48

Z tehu mi taky spatne nebylo neblila jsem proste nic, jak kdybych nebyla tehotna… :potlesk: Plet hnusna, pupinky, mastna a kluka mame.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
6.9.12 11:02
@Nela89 píše:
@lucineeccka no pleť se mi taky nijak nezhoršila, jen vlasy se mi teda dost mastí a chloupky všude rostou rychleji :mrgreen:
:lol: To znám, já byla chlupatá i na bříšku.
  • Citovat
  • Upravit
7932
6.9.12 11:08

Mně v těhotenství všichni prorokovali kluka - špičaté břicho, super pleť i vlasy, prý mi to hrozně slušelo, po sladkém mi bylo celé těhotenství neskutečně zle… snad jeden člověk mi řekl, že si myslí, že to bude holčička :nevim: pohlaví jsem si říct nenechala, takže to bylo překvápko…

no a je to holka :lol: :lol: :lol:

takže já bych nedala na pověry a když, tak bych věřila ultrazvuku (ale jedné známé se před pár lety stalo, že měla podle ultrazvuku 2× potvrzeného kluka a narodila se holka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
6.9.12 11:13

@chaarleene To ale stává opravdu tak maximálně v 1 z 10 případů. Ale je fakt, že jsem taky měla strach kupovat modré věci, co kdyby náhodou… :lol:

• Citovat
  • Upravit
10975
6.9.12 11:17

Mrkni na hladinu cukru v krvi. Ta u nás zafungovala vždycky stoprocentně. Nízká hladina holky, vyšší kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí