Plod starší než výpočet MS

1006
5.9.12 12:47

Plod starší, než výpočet MS

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat. Všude tady čtu, že některá děvčata, měla plod mladší, než byl jejich výpočet, od poslední MS, já když jsem byla u dr. na prohlídce měla jsem být dle MS 7+5, ale podle UTZ jsem byla uz 8+3. Je to možné? Taky bych ráda veděla, jestli mi někdo poradí, co mě čeká dál. Mám jít na kontrolu 17.9. a to podle utz budu už něco málo přes 11tt. Jaká následují vyšetření a podobné věci? Jsem těhotná poprvé, a ze všeho jsem dost vyjukaná, ještě že existují tyhle diskuze :dance: :srdce:

Díky Iwa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102052
5.9.12 12:50

Jak dlouhé míváš cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
5.9.12 12:50

Nektere holky maji ovulaci tesne pred ms a potom kline jeste menstuuji i kdyz jsou uz tehotne, takze neco podobneho se stalo asi i tobe. A proto je plod starsi nez vypocet podle ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.9.12 12:54

Já jsem v lednu vysadila antikoncepsi, po 6letech, ale jen abych tělu ulevila, a tím pádem můj cyklus byl totalně spřeházený, kolikrat jsem zacala MS klidně až po 35 dnech, apod. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
5.9.12 12:55

Je to úplně normální, já byla ted na kontrole a jsem dle MS 11+5 a podle UTZ 12+4.Všichni přece neotěhotní ve stejný den cyklu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.9.12 12:57

Mně tedy doktor říkal, že to je normalní, ale nic moc víc jsem se od něj nedozvěděla, ona je se vším hodně rychle hotovej… Na příští kontrolu mám přinyst akorat ranní moč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
5.9.12 12:57

@iwankaanjelik Tak pokud ti cyklus hodně lítá, tak může létat i ta ovulace… a rozdíl 5 dní není až zas tak výrazný, hlavně stačí, když se dr. trochu splete v měření… ono pokud je rozdíl do týdne, tak se to vůbec neupravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
5.9.12 12:58
@kar-maa píše:
Nektere holky maji ovulaci tesne pred ms a potom kline jeste menstuuji i kdyz jsou uz tehotne, takze neco podobneho se stalo asi i tobe. A proto je plod starsi nez vypocet podle ms.

No, to sice teoreticky jo, ale prakticky to u zakladatelky nepřipadá v úvahu, protože v tomhle případě by ten rozdíl musel být sakra větší než nějaký 5 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.9.12 13:01

Na zprávě mám napsáno, že dle utz je zárodek 16,6mm, a že jsem 8+3, v den ty kontroly, a že je tam rozdíl 7 dní, že to je prej normální, protože mám ty výkyvy v MS, tak vám nevim teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102052
5.9.12 13:05

@iwankaanjelik Tak pokud umím počítat tak mě vychází rozdíl 5 dní, nicméně souhlasím s tím, že je to normální :-) a hlavně nejpřesnější je to ve 12tt, takže se ti to třeba ještě může změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
5.9.12 13:06

Ja jsem mela cykly cca 45-60 dnu -jak kdy…a kdyz jsem otehotnela tak jsem mela dle MS termin 15.4. a dle UTZ 3.5.-takze rozdil skoro 3 tydny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.9.12 13:12

Tak jsem rada, ze je to normalni, ja prave vsude cetla jak to mají holky obracene :lol: Jsem zvedava, co bude dal, doktor mi nic nerekl, a to kontrolu mam hlavne proto, ze jsem spinila, nasadil mi prasky, dal mi neschopenku, tak doufam, ze to bude vse ok:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
5.9.12 13:12

Já to taky tak měla a nikdo se nad tím nepozastavoval. Je to úplně normální. Jako přesnější termín pak brali ten pozdější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
5.9.12 13:14

:pankac: Děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
5.9.12 13:33

Já byla těhotná po Ivf. Takže jsem opravdu věděla kdy bylo zaděláno. Přesto miminko neodpovídalo datu. Takže byl větší. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí