Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já měla jedno těhu břicho kulaté, plet otřesná, těhu ekzém, špatně mi nebylo, sladké bylo pro mě důležitější než kyslík
.Byl to kluk. Druhé těhu břicho špičaté, plet krásná, nevolnosti šílené, sladké bleee fuuuj a zase kluk ![]()
@ArankaC. ono záleží na doktorovi… je tu u nás ve městě jeden borec, co se sice tváří jako king, ale jeho určení pohlaví ultrazvukem je v podstatě 50:50
můj doktor teda určil pohlaví správně (manžel si to říct nechal a pak se tiše smál, když se zase objevil nějaký prorok, co hlásal, že to bude 100% kluk)
@Amabilis77 no kazdý týden se merim a vážím a delam si takovou tabulku chci si pak udelat takový deníček a prave ze mi se zdá(i kdyz to mozna nejde videt z fotky) ze to bricho mam spise dosiroka, taky pres boky jsem uz o 5cm širší..a zepředu se mi zdá že to břicho mam teda vetsi nez z boku viz tahle fotka treba ![]()
Máš ji na těch výsledcích z prvotrimestrálního vyšetření. Značeno jako Glukóza
@MisaHanuska hmm tam to mam v ruce ten papír a o zadne glukoze ani stopa
myslíte ten z I.trim screening na vady?
Mně celé těhotenství říkali, jak budeme mít kluka-podle břicha a tak---třeba krásy a nakonec máme holčičku, dle ultrazvuku také holčička…věřila bych více ultrazvuku.. ![]()
Ono to bude spíš ten úplně první test na zjištění krevní skupiny, vyloučení HIV atd., tam je i ta Glukóza
Já měla bříško na holku, byla jsem jak koule
Chutě na kluka (zelí, zelí, zelí
) Pleť příšerná
… na UTZ 100% kluk a kluk to byl
Ale babskejm radám nevěř ![]()
Podle břicha bych řekla kluk, ale je to jen povídačka.
Takže veř spáš tomu UTZ. a rozhodně se neřiď žádnýma radama. Nám všude vycházela holčička a máme kluka.
Je to zkrátka volovina. Jen to břicho bylo klučičí, pleť jsem měla super, sladký mi nic neříkalo, ale chutnalo mi kyselý, hodně rychle mi rostly chlupy. A od začátku jsem tušila, že je to kluk a můj vnitřní pocit nelhal.
@MisaHanuska jó tak jsem to asi nasla
v tehu prukazce pod zkratkou mám O GTT 4,67-5,03..
A pak ješte jedna hodnota KC 4,59
ale nevim co je ta glukoza ![]()
Zkus ještě mrknout přímo do průkazky, já to mám vepsané i v sekci Laboratní vyšetření I.
@MisaHanuska dvakrát uz holčičku tak jim budu věřit
a v utery jdu zase na ko tak musim rictdr at se ji tam zase podiva ![]()