Pohyby plodu velmi nízko

5
14.4.22 07:53

Pohyby plodu velmi nízko

Dobrý den. Ráda bych se zeptala jestli je tady někdo kdo cítil pohyby miminka hodně nízko. Až v místě ochlupení. Několikrát denně se mi to tam úplně vlní. Někdy je to i dost nepříjemné. Takové jakoby cukaní a nárazy snad v pochvě i do konečníku. Že mám pocit, že mi za chvíli vypadne ven. :) jsem ve 25tt těhotenství a mimčo je tedy hlavičkou dolů. Na poslední kontrole bylo vše v pořádku. Kamarádka mě ale „děsí“, že to není moc obvyklé místo na pohyby. Děkuji za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1538
14.4.22 07:57

V klidu, mimčo se může ještě stokrát otočit. já mám hlavu nahoře a kope mi dole zase nohama, tak si vyber. :D Důležité je, jestli čípek drží, jak má. Ale kdyby to bylo hodně nepříjemné, cítila bys dlouho silný tlak atd., tak bych si pro jistotu skočila na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
14.4.22 08:34

@wiwiOL nu na poslední kontrole bylo vše v pořádku. Další mám za cca 14 dní. Vždy to je párkrát za den že se trefí na ta místa dole. Jinak si kope i výš. Ale fakt mě to děsí. A občas mám i celodenní bolesti podbřišku jako při MS (takové slabší). K tomu se mi dr. Nevyjádřila. Tak nevím jestli to může být tím, jak se děloha zvětšuje. 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.4.22 08:35

Ja malou cítím taky nízko, ale je KP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
14.4.22 08:54
@HellenaM píše:
Dobrý den. Ráda bych se zeptala jestli je tady někdo kdo cítil pohyby miminka hodně nízko. Až v místě ochlupení. Několikrát denně se mi to tam úplně vlní. Někdy je to i dost nepříjemné. Takové jakoby cukaní a nárazy snad v pochvě i do konečníku. Že mám pocit, že mi za chvíli vypadne ven. :) jsem ve 25tt těhotenství a mimčo je tedy hlavičkou dolů. Na poslední kontrole bylo vše v pořádku. Kamarádka mě ale „děsí“, že to není moc obvyklé místo na pohyby. Děkuji za odpovědi. :)

Poslala bych kamarádku do cukrárny at se uklidní. Pokud vylozene necitis tlaky a bolesti(ne jen z pohybu) skoro nonstop, tak je to normální. Buď radách ze má hlavu dole, to bolí min než když tam silne kope nohama. Me se teď občas do čípku trefi hlavou nebo rukama a vylozene jim projede ostrá bolest. Poslední měření čípku jsem měla 5cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.4.22 09:03

Miminko se stále ještě může točit. Mně se malá otočila KP ve 32.týdnu a pohyby jsem cítila převážně v podbřišku. S bolestí však neporadím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí