Pohyby v 10. týdnu těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.9.16 08:27

@xsaleen Hustý! :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 15:53

Ahoj holky :mavam: uz nekolik dnu jsem nervozni. Jsem 12+3tt ale vubec si tehotna neprijdu. Porad se bojim ze neni neco v poradku a proto jsem se chtela zeptat, jestli v tomto tydnu uz mam spravne neco citit nebo ne. Nejsem zrovna hubenour 81kg na 165cm a tak nevim jestli treba nic necitim kvuli spekatemu brichu??? Moc vsem dekuju za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zoy
1495
19.9.16 16:37

U prvorodičky je normální začít cítit pohyby 20-24tt, takže buď naprosto v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 16:56
@zoy píše:
U prvorodičky je normální začít cítit pohyby 20-24tt, takže buď naprosto v klidu.

Strasne dekuju.. Asi plasim, ale jsem po dvou spontalnich potratech a ted proste silim a az prehnane se hlidam. Vzdy jsem po nasteve u doktora klidna tak tyden a pak zacnou zase myslenky tipu:proc me v kuse nebolej prsa nebo proc nemam chute atd. Proste do zblbnuti… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.9.16 17:03
@stastlivka píše:
Ahoj holky :mavam: uz nekolik dnu jsem nervozni. Jsem 12+3tt ale vubec si tehotna neprijdu. Porad se bojim ze neni neco v poradku a proto jsem se chtela zeptat, jestli v tomto tydnu uz mam spravne neco citit nebo ne. Nejsem zrovna hubenour 81kg na 165cm a tak nevim jestli treba nic necitim kvuli spekatemu brichu??? Moc vsem dekuju za odpovedi :)

Jak píše @zoy, máš ještě hromady času na první pohyby! Teď by sis měla užívat nejlepší období, tak neplaš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.24 23:40

Nou stress, ja v 1.tehotenstvi taky nic necitila do 22 tydne mozna i dele, u 2.trosku driv. Neboj, to bude dobre. Jen bud pozitivni a nestresuj, stres je nejhorsi. Nebo se pro klid duse stav casteji k dr na prohlidku, snad te vezme. Drzim pesti at to vse dobre dopadne 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí