36 týden těhotenství na pokec, jak se vám daří?

57
15.9.16 17:36

36 tt na pokec, jak se Vám daří?

Ahoj holky, od 29 tt nam hrozil predcasny porod, tyden jsme byly na kapackach a po te nas pustili do klidného rezimu, jenom na wc, hygiena a najist se… Modlila jsem se za každý den.. Zkraceny cipek, tvrdnuti briska.. Do toho vseho nam zjistili polyhydramnion.. Opravdu takove nervy bych neprala nikomu, ale kazda mame něco… Modlila jsem se za každý den a dnes jsme 36+5 tt :srdce:. Jsem stastna, ze jsme to zvladly az sem, ale uz 2 mesice jenom lezim, tak samozrejme uz je to dlouhe a potrebovala bych si o tom vsem s nekym pokecat… Jak se dari Vam v tehotenstvi nebo presnej v těchto posledních týdnech a ma někdo podobnou zkušenost? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
15.9.16 17:49

Ahoj :) Já su v 36tt a je to čindal horší. :( Už aby malá byla venku to tvrdnutí břicha, bolest kyčlu a tlak na konečník je opravdu nepřijemný. A ještě kevšemu sem nachlazená a mám teplotu takže super.
To jste to dotahla opravdu daleko :) když vám od 29tt hrozí předčasný a už dva měsíce se držíte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.9.16 18:13

Koukam, ze ted je opravdu vlna holcicek :srdce:. Musim rict, ze ano, vydrzely jsme dlouho, a jsem za to moc rada. Jee, tak to me mrzi, tak hlavne, at je Vam, co nejdriv lepe, kor v tomhle vedru je to hruuza.. ja se jinak citim v pohode, trapi me ted vytok, ale tak to je normalni, stery jsem mela v poradku a mala uz vazi 2 700 g :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.9.16 19:48

Tak to me trapi vytok asi od 20tt :( stery mame taky v poradku nastesti. :) Ja se vahu dozvim az v utery na kontrole doktorka slibila ze nam ji rekne. :) Ale rikala ze vypada na cvalicka :) mam aj cukrovku tehotenskou, ale nejakou slabou verzi pry. :) Uz abych to mela zasebou ty okopane zebra a bolesti vseho mozneho me nici. To mate kradnou vahu. A jak se bude jmenovat holcicka? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.9.16 19:48

Koukám, že v zimě často nešel proud, tak se všichni vrhli na dělání miminek, těch říjňátek je v zástupu nějak moc :mrgreen: Já jsem 35+4.. Celé těhotenství mám pod placentou opět hematom, takže mě trápí jen špinění apod, ale naštěstí jinak vše v pohodě, naše Klárinka se má čile k světu, jen poslíčci začaly brzy dost nepříjemně, ale už se nemůžu dočkat, až bude venku :dance: Taktéž mě strašili předčasným porodem - napřed kvůli hematomu a špatně položené placentě, ta se naštěstí vytáhla, poté zjistili, že malá je větší, ale na dalším měření už byla ok, navíc rodím podruhé během 370dní :dance: Tak jsem zvědavá, kdy nakonec Klárka půjde ven :dance: Oficiální termín 15.10. :dance: Pracuji de facto z domova od nástupu na MD, ale i tak si užívám akční těhotenství, práce z domova - procházky se psem - a posedlost úklidem (už se těším, až to „hnízdění“ v mé hlavě odezní a já nebudu štvát manžela tím, že ihned letím umýt každou lžičku a že 3× za den vytřu :lol: )Jediné, co mě trápí je tedy nespavost, ale to bude tím vedrem - a šílené tvrdnutí bříška a poslíčci, ale zatím vždy zabrala koupel :dance: To už zvládnem holky :dance:

• Citovat
  • Upravit
156
15.9.16 19:52

Jeee ja mam termin taky 15.10 :D :P. Ty poslicci jsou opravdu hrozny. Tesim se az to budu mit zasebou. A kde budete rodit? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.9.16 19:56

@JAjulink Jsem Pražák a nejblíž mám Vinohrady :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
156
15.9.16 19:59

Taaaak tojo. :D koukam ze taky budete mit holcicku. :) Su zvedava jestli vyleze na termin nebo driv. Vubec by mi nevadilo kdyby vylezla jeste ted v zari. Strasne se nani tesim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.9.16 20:06

Taky koukam, ze je hrozne moc miminek na rijen a hlavne tech holcicek :P. My mame termin 8.10. a bude too Terezka… To jsme na tom stejne, taky uz se na ni moc tesim. Ja jinak tedy bolesti nemam, jen ten vytok a to mi ted doktorka dala nejake globule, nejsou pry nijak zbarvene a samozrejme budou vytekat, tak se trochu bojim, když uz jsem v tomhle tydnu a hrozi predcasny porod, tak abych si to nespletla s plodovou vodou :roll:. Ja jsem prvorodička, takze je to všechno pro me uplne nove, a od 29 tt opravdu resim vse, nechci něco zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.9.16 20:15

Ja jsem taky prvorodicka takze je vse necekane nove a hlavne se bojim jak nikdy jak vse bude probihat. To urcite rozeznate plodovou vodu od tech globuli to bych se zas nebala. Plodovka pry nema zadny zapach vubec. :O Jeee terezka to je pekne jmeno :) ta nase princezna bude Eliška. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
15.9.16 20:19

@Dantes33 To si s plodovkou nespletete, pokud vam prdne voda doma, tak i kdyz bude odtékat postupně a neprdne náhodou gejzír naráz, tak je to bezbarvá bezzápachová tekutina.. Spíš budete mít napřed pocit, jak kdybyste si učurla, ale od moči to poznáte :))

@JAjulink Neni se ceho bat.. :) Vsechno to za to stojí, já jsem druhorodička, první porod 1.10. loni a i když ten porod byl sileny, tak veskera bolest přešla ve chvilce, kdy mi maleho dali na brisko a ja ho videla.. ;)

• Citovat
  • Upravit
34
15.9.16 20:28

Ahoj holky, tak ja 37 tt, Natalka podle odhadu 3050 gramů. Máme rozšířené panvicky na jedné straně. Hned po porodu bude kontrolovat urolog.
Poslicky jsem asi neměla, nevím jestli bych to poznala ;-) :nevim: akorát někdy né picha ve spodku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
15.9.16 20:35

@Kattynka000
Nejvic se tesim naten moment kdy miji ukazou. :) Tak to rodite po roce hned ste nato sli rychle. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
15.9.16 20:48

Tak snad mate pravdu, ja uz trochu ze vseho blaznim :zed:.My měli silene litani po doktorech… Kvuli tomu nadmernemu množství vody si myslela, ze je vyvojova vada, na UTZ se dvakrát nezobrazil zaludek, a tak jsem musela na magnetickou rezonanci.. bylo mi hrozne, vůbec jsem nevedela, co se deje, nastesti se ukazalo, ze ma vse, jak ma, a pak uz na UTZ to bylo v poradku, takove nervy bych neprala nikomu… no a ted uz jsme takhle daleko, a uz to mame všechny za par, tak uz to zmakneme :srdce:. Po roce, tak to Vas. obdivuji :kytka:. To pichani ve spodku je mozna normalni, ja to doktorce rikala a pry, když to není pravidelne, tak je to uz ke konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.9.16 23:21

Dobrý večer :) já mám termín 15.10.,už se nemůžu dočkat té naší prdelky, teď mi momentálně dává dost zabrat, vrtí se, dloube, picha :) ale naštěstí jsme obě v pořádku, dnes jsme byli na měření, odpovídá týdnu a vahove vychází na 2,7 kg. Jo a po dvou klucich to bude konečně princezna Stazinka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí